VIDEO -BIZARAN POKUŠAJ “HUMORA NA HTV-u”: ‘Opalite je po labrnji, udarajte žene gdje su najslabije, da joj se glava odbije od novčanika u automobil…

screenshot
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

U popodnevnom terminu, nakon utakmice Argentine i Francuske, HTV je emitirao seksističke skečeve iz serije “Zurkina škola navijanja” i pokušaja “humora” Renea Bitorajca koji su snimljeni daleke 2008. godine…

I tada su izazivali zgražanje javnosti, ocijenjeni kao kvaziduhoviti i primitivni pa je potpuno neshvaljivo da ih HRT prikazuje 2018. godine.

“Ukoliko su cure ili žene iz protivničkog tabora agresivne, iako niste primitivac koji inače tuče žene, barem ne izvan kuće, obračunajte se s njima – muški. Udarajte žene tamo gdje su one najslabije, a žene su slabe na frajere, lovu, aute i bunde.

Zato je novčanikom opalite po labrnji, tak da se od parkiranog auta odbije u izlog krznarije. Ali izbjegavajte takve susrete. Ruske, ukrajinske pa i švedske navijačice mogu biti itekako gostoljubive, ha ha”, govori Bitorajac u onome što bi trebalo biti duhoviti skeč, a zapravo krajnje primitivni pokušaji humora na račun nasilja nad ženama, piše maportal.

Riječ je o samo jednom dijelu serijala “Zurkina škola navijanja”, koji je i prije deset godina poslan na razmatranje Vijeću za elektroničke medije.

I tada je nastup glumca koji pokušava biti humorističan Renea Bitorajca, alias Zurke, ocijenjen neprihvatljivim za državnu televiziju, posebno za udarne trmine kada je i emitiran u programu posvećenom tadašnjem Europskom prvenstvu.

“Činjenica je da HTV se nije potrudio za ovo nogometno SP 2018 koje se održava u Rusiji i gdje Hrvatska reprezentacija melje sve pred sobom, uraditi barem nekoliko novih reklamnih i inih spotova, već se sramotno služi arhivskim snimcima koji su i prije desetak godina viđeni i bili su potpuno nezamijetljivi i bizarni.

Već se u nekoliko navrata prosvjedima izrazilo nezadovoljstvo pretplatnika HRT pred zgradom ove televizijoe, koja je sve samo nije istinska Hrvatska nacionalna televizija.Ali su zato hrvatske kune i te kako nacionalne, koje se na izdašan način dijele šakom i kapom nekim urednicima i svim drugima koji su na bilo kakav način upereni protiv RH”.Ali eto, i nadalje smo osuđeni na te jeftine idiotarije koje nam servira naša tzv nacionalna Tv.

A.K.

 

 


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

35 KOMENTARI

 1. Skini taj dres nemoj se izrgivati sa nasom svetinjom idi na Dedinje tamo si dobivao prave instrukcije po vama protiv nase Svetinje srami se dubre srbocetnicko mi Hrvati ZDSpremni!!

 2. Dragi Rene Pušikurac, dobro pročitaj moj komentar, jer ja nisam fan ćelavih pederčića koji ni Hrvatsku himnu ne znaju . Ja sam Hrvatski muž, ratnik najelitnije Hrvatske postrojbe i monter s 15 godina inozemnih priznanja, a 30 godina staža u poslu gdje plaču bosanske curice poput tebe. Ne boj se, jer bi mi bilo ispod časti nabiti ti nogu u pedersku guzicu. No, nastaviš li srati po Mojoj zemlji koja te kao pedera hrani, ja ću doći i pokazati ti da ja govorim istinu. Tebi koji si manji od krpelja i onima koji te hrane . Provjeri, jer ja NIKADA nisam prekršio riječ i obećanje.

 3. Čista kretenizacija stanovništva na djelu,skinuti sa HTV-a antidržavne elemente! Koliki kreten moraš bit za ovako nešto snimit a kamo stavit na državnu TV koju ja i ostali Hrvati plaćamo?

  • Da, najgore je da to još i plaćamo. Nadam se da će nam svima svijest proraditi da se jednom konačno ustanemo i usprotivimo ovakvoj uređivačkoj politici HRT-a koja ovakve nenormalne istupe podupire a one koji govore istinu kažnjavaju cenzuriranjem emisija i davanjem otkaza kao u najmračnije doba diktature komunizma.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =