VIDEO: ‘BIGI BOY’ BRUTALNIM NOKAUTOM ZA SAMO DEVET SEKUNDI POSLAO PORUKU SVIM TEŠKAŠIMA U UFC-U Načeo ga direktom, a onda je uslijedio rafal

Za poraz još uvijek ne zna...

Podijeli

Jairzinho Rozenstruik još jednom je potvrdio kako ima što ponuditi u UFC-ovoj teškoj kategoriji. Za pobjedu protiv Allena Crowdera trebalo mu je samo devet sekundi i time je ostavio itekako značajnu poruku ostatku divizije, donosi fight site

“Mislim kako mi je ovo najbrži nokaut u karijeri, do sada je bilo deset sekundi”, prvo je što je Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik rekao Michaelu Bispingu nakon subotnje pobjede nad Allenom Crowderom. Već u prvom napadu krupni momak iz Surinama pogodio je kratki direkt kojim je svog protivnika izbacio iz balansa, a onda je s tri udarca na podu samo završio posao. Tako je 31-godišnji borac iz Surinama, inače savršene teškaške konstitucije, došao do svoje osme pobjede u MMA karijeri i druge u UFC-u. Za poraz još uvijek ne zna.

“Treniram svaki dan i naporan rad se mora isplatiti”, skromno je još dodao ovaj momak, koji je došao iz kickboxinga, gdje se godinama borio protiv same svjetske elite. To se uostalom lako primijeti kroz način na koji završava borbe. Teška kategorija UFC-a dobila je svog Israela Adesanyu i nema sumnje kako će iduća Bigi Boyeva borba uz sebe imati puno veću pažnju nego dvije dosadašnje.

Ispod teksta možete pogledati cijelu borbu protiv Crowdera. Inače, osam boraca u UFC povijesti su svoj posao završili još brže, no sigurno bi im se “Jair” pridružio da je sudac reagirao samo jedan udarac ranije.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

trinaest − deset =