(VIDEO) Ovo je strašno!… Beljak HSS odaslao užasavajuću poruku!…Hoće li se oglasiti udruge iz Domovinskog rata ili će ostati samo nijemi promatrači?

Beljak (HSS) odaslao užasavajuću poruku...Pokušao se nesuvislo opravdati...

Podijeli

[UŽIVO] Pogledajte najnovije vijesti dana. Ne prestaju stizati reakcije na stravično trostruko ubojstvo u centru Splita…Beljak (HSS) odaslao užasavajuću poruku…Pokušao se nesuvislo opravdati…

POGLEDAJTE VIDEO-dnevnik.hr

screenshot-dnevnik.hr

Postavlja se pitanje svim udrugama proizašlim iz Domovinskog rata; Hoćete li i na ovu monstruoznu objavu Krešimira Beljaka ostati nijemi i slijepi??

Beljakova Objava na društvenim mrežama zgrozila je ne samo Hrvatsku već i svjetsku javnost, a posebno naše Hrvate izvan domovine koji se javljaju Braniteljskom portalu i zahtijevaju promptni odgovor hrvatskih branitelja i  vladajućih Beljaku, a HSS-u poručuju, da ih takav čovjek ne može zastupati kao predsjednik jedne od najstarijih hrvatskih stranaka. Ova njegova objava graniči sa ludošću, govore nam. On za ovako nešto ne može imati niti naći nikakvu ispriku, već mora odstupiti sa mjesta predsjednika HSS-a. Mi ga plaćamo kao i mnoge druge u Saboru a oni su nama dužni objasniti što će uraditi po ovoj strašnoj izjavi Kreše Beljaka. Hoće li on za ovo odgovarati ili će proći bez ikakvih sankcija kao što je prošao i notorni Stazić koji je prošle godine odaslao sličnu poruku po pitanju likvidiranja Hrvata od strane partizana, komunista i UDBE-ae. Ova objava Beljaka još je strašnija, kažu nam.

Podsjetimo se i objave notornog Nenada Stazića koji je također požalio što UDBA I njeni likvidatori kao i komunisti nisu odradili posao do kraja. Što nam je sljedeće za očekivati od ovakvih saborskih zastupnika koje mi plaćamo da nam šalju ovakve poruke i sve to rade oni ne/ljudi koje mi plaćamo i trpimo ih u Hrvatskom državnom saboru, a još ih i plaćamo. Možda je napokon došlo vrijeme da im se pokaže tko je tko u Hrvatskoj!?

T.H.


Podijeli