Podijeli

Ročište je, podsjetimo, nekoliko puta odgađano, a zadnji put je odgođeno početkom lipnja, kad je rečeno da se “ozbiljno razmatraju mogućnosti pozitivnog rješenja u “3. maju”…

Na Trgovačkom sudu u Rijeci počelo je novo ročište, na kojem se odlučuje sudbina Trećeg maja. Na ročište je stigao i Zvonimir Novak, pomoćnik ministra gospodarstva, ali i Samir Hadžić, bivši predstavnik radnika u Nadzornom odboru Uljanika. Pomoćnik ministra Novak stigao je u društvu direktora Trećeg maja Edija Kučana.

Sutkinja Ljiljana Ugrin na početku je pročitala iznos blokade brodogradilišta, koji je u ovom trenutku pao na 86 milijuna kuna. U nastavku ćemo donositi informacije o sudskom ročištu onako kako nam pristižu iz Trgovačkog suda, gdje se nalazi naša reporterka Orjana Antešić.

Ročište je, podsjetimo, nekoliko puta odgađano, a zadnji put je odgođeno početkom lipnja, kad je rečeno da se “ozbiljno razmatraju mogućnosti pozitivnog rješenja u “3. maju”.

NOVO 11.29 sati: Sutkinja Ljiljana Ugrin odgodila je ročište za 1. kolovoza. Agonija Trećeg maja se nastavlja, nada za opstanak još nije izgubljena.

NOVO 11.19 sati: Atmosfera na ročištu je prilično “napeta”, jer Istrijani iz Trećeg maja žele postavljati pitanja.

NOVO 11.16 sati: Zvonimir Novak zatražio je još nekoliko dana vremena, jer, rekao je, Vlada još nije donijela konačnu odluku, donosi novilist.hr. 

T.H.

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 1 =