Veterani 126. brigade HV Sinj: Za hrvatske branitelje gaženje i paljenje hrvatske zastave u Beogradu je neprijateljski čin i ozbiljna prijetnja…Uspoređivanje ratnog zločinca Šešelja i g. Mira Bulja je sramotno i ponižavajuće…

Vjerujemo da bi svaki hrvatski branitelj postavio isti upit kojim je g.Miro Bulj iskazao čvrstinu domoljublja i hrabrost...

Slika govori više od tisuću riječi......Početkom 1990.-te Šešelj sa svojim četničkim simpatizerima ispred crkve Sv. Spasa..../Foto/Arhiva-Braniteljski portal!
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Priopćenje uz koje su Sinjski vitezovi, Veterani 126. brigade HV Sinj dali potporu svom suborcu, saborskom zastupniku Miru Bulju, donosimo u cijelosti…

Za hrvatske branitelje gaženje i paljenje hrvatske zastave u Beogradu je neprijateljski čin i ozbiljna prijetnj…

Uspoređivanje ratnog zločinca Šešelja i g. Mira Bulja je sramotno i ponižavajuće.

 Velikosrpska ideologija koju predstavlja četnički vojvoda Vojislav Šešelj, osuđeni ratni zločinac još uvijek živi u programu Srpske radikalne stranke i njihovih simpatizera. Uz činjenicu da sadašnji predsjednik Srbije slijedi mentorstvo svoga vojvode smatramo da je nemoguće graditi stabilnost, mir i toleranciju sa „komšijama“ ukoliko se njihove institucije ne obračunaju s ovakvim neprijateljskim namjerama i akterima.

Otvorena prijetnja srpskih četnika pripadnicima hrvatskog narodu u Vojvodini kao i uspoređivanje ovih neciviliziranih postupaka sa upitima hrvatskog branitelja , člana naše udruge „Veterani 126. brigade HV Sinj saborskog zastupnika g. Mira Bulja su neusporedivi. Kada to izgovara prikriveni četnik koji ratnih godina u Hrvatskoj Glini poziva na oružje i progone Hrvata ne začuđuje. Poruka g.Mira Bulja je stoga bila više nego značajna, a Srbima mrlja bez oprosta.

Nama hrvatskim braniteljima su poznate  povijesne činjenica i nećemo nikome dopustiti umanjivanje njenog značaja i uvjeravanje kako su to ispadi neodgovornih pojedinaca, jer Hrvatski branitelj nije ratovao u Srbiji dok su sljedbenici Vučića i Šešelja dokazali neprijateljstvo prema postojanju hrvatskog naroda i hrvatske države.

Miro Bulj na Memorijalnom groblju u Vukovaru, poklonio se hrvatskim braniteljima i žrtvama upravo velikosrpske agresorske srbije kojih je bio idejni pripadnik i ratni Zločinac Vojislav Šešelj koji i danas zagovara osvajačke i koljačke pohode na Hrvatsku

Vjerujemo da bi svaki hrvatski branitelj postavio isti upit kojim je g.Miro Bulj iskazao čvrstinu domoljublja i hrabrost.

Slika govori više od tisuću riječi……Početkom 1990.-te Šešelj sa svojim četničkim simpatizerima ispred crkve Sv. Spasa…./Foto/Arhiva-Braniteljski portal!

Slika govori više od tisuću riječi……Početkom 1990.-te Šešelj sa svojim četničkim simpatizerima ispred crkve Sv. Spasa…

 Veterani 126. brigade HV Sinj

Braniteljski portal

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest − 2 =