Vera Begić Blečić iz SDP-aRijeka pijana izazvala tešku prometnu nesreću u Istri: usmrtila 41-godišnjeg oca, žena i dijete ozlijeđeni

Gradska pročelnica tada je otišla s mjesta nesreće u službenom automobilu Grada Rijeke, nakon sudara s majkom petero djece...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Tešku prometnu nesreću na Istarskom ipsilonu izazvala je ugledna članica SDP-a Rijeka i pročelnica grada Rijeke za sport Vera Begić Blečić. Na tu funkciju imenovana je 2017. godine od strane Vojka Obersnela, a članica je Predsjedništva Foruma žena SDP-a Rijeka.

U nesreći je poginuo 41-godišnji muškarac, a njegova supruga i dijete su ozlijeđeni. Prošle godine Vera Begić Blečić izazvala je nesreću i pobjegla je s mjesta nesreće nakon sudara s majkom petero djece.

Tešku prometnu nesreću na Istarskom ipsilonu, o kojoj smo izvijestili ranije u četvrtak, izazvala je riječka pročelnica za sport i tehničku kulturu Vera Begić Blečić, koja je već jednom izazvala prometnu nesreću prošle godine i potom napustila mjesto nesreće, također pod utjecajem alkohola, piše jutarnji.hr

Gradska pročelnica tada je otišla s mjesta nesreće u službenom automobilu Grada Rijeke, nakon sudara s majkom petero djece. Druga vozačica ostala je zarobljena u automobilu sa šestomjesečnom bebom.

Kako smo ranije objavili, teška prometna nesreća se dogodila kada je 36-godišnja Begić Blečić pod utjecajem alkohola od 1.81 promila, upravljala automobilom Peugeot, riječke registarske oznake, dionicom autoceste Nova Vas – Višnjan u suprotnom smjeru.

U nepreglednom zavoju vozačica je bočnim lijevim ogledalom udarila u bočno lijevo odgledalo automobila Škoda, slovenske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji slovenski državljanin, a potom je nastavila vožnju u suprotnom smjeru prema mostu Mirna, nakon čega je prednjim dijelom vozila udarila u zaštitnu ogradu, koja razdvaja istočni kolnički trak od zapadnog, objavila je istarska policija.

 

Automobil se odbio od ograde i prednjim dijelom udario u Peugeot, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak iz Umaga, a od siline udarca vozilo pulskih registarskih oznaka prevrnulo se na bočnu stranu, dok je pijana vozačica svojim autom udarila u zaštitnu ogradu.

Zbog zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradao 41-godišnji vozač dok su njegovi suputnici, 38-godišnjakinja i dijete, prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

A.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × četiri =