Podijeli

Velimiru Bujancu i Jakovu Sedlaru poništena je viza za Australiju gdje su trebali promovirati novi redateljev film ‘Hrvati i Australija’…

Naime, iako je Bujanec u nekoliko navrata na Z1 Tv  najavljivao svoj posjet Australiji gdje je trebao biti nazočan australskoj premijeri novog filma redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’, viza koju je, kako je naveo,uredno dobio 26. listopada ove godine, poništena mu je na sam dan putovanja te je vraćen iz Njemačke u Hrvatsku.

“Žalostan sam što ovaj vikend ipak neću moći biti nazočan australskoj premijeri novog filma našeg uvaženog redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’. Iako sam uredno dobio australsku vizu još 26. listopada ove godine, ona je na sam dan putovanja poništena, iz meni (ne)poznatih razloga. Ne znam je li u konkretnom slučaju riječ o “zasluzi” cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija”, objavio je Velimir Bujanec na svom Facebook profilu- prije no što se doznalo da je viza poništena i Jakovu Sedlaru.

G.S.


Podijeli

13 KOMENTARI

  1. Excuse me, but before we point the finger at anyone….the visa that was applied for for the tourist visa. Both gentlemen are going to Australia for business purposes- all they had to do was apply for a business visa and they would not have this problem. They got busted, bad luck. Please look at the facts before you make a judgement. They are not the first- not the last- to have this judgement enforced on them.

  2. Ne zaboravite da je srpski lobi strašno jak u Australiji i hrvatski se s njima ne može uspoređivati. Nebi me čudilo da im se isto ne dogodi i u Kanadi. Nebi o imenima ali ima hrvatski pijevača koji nemogu više pjevati u Kanadi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − devet =