Velimiru Bujancu i Jakovu Sedlaru na dan putovanja poništena viza za Australiju….

"Ne znam je li u konkretnom slučaju riječ o “zasluzi” cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija”...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Velimiru Bujancu i Jakovu Sedlaru poništena je viza za Australiju gdje su trebali promovirati novi redateljev film ‘Hrvati i Australija’…

Naime, iako je Bujanec u nekoliko navrata na Z1 Tv  najavljivao svoj posjet Australiji gdje je trebao biti nazočan australskoj premijeri novog filma redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’, viza koju je, kako je naveo,uredno dobio 26. listopada ove godine, poništena mu je na sam dan putovanja te je vraćen iz Njemačke u Hrvatsku.

“Žalostan sam što ovaj vikend ipak neću moći biti nazočan australskoj premijeri novog filma našeg uvaženog redatelja Jakova Sedlara ‘Hrvati i Australija’. Iako sam uredno dobio australsku vizu još 26. listopada ove godine, ona je na sam dan putovanja poništena, iz meni (ne)poznatih razloga. Ne znam je li u konkretnom slučaju riječ o “zasluzi” cro-udbaške ili srbijanske diplomacije, no, opće je poznato da je ova druga ipak nešto sposobnija”, objavio je Velimir Bujanec na svom Facebook profilu- prije no što se doznalo da je viza poništena i Jakovu Sedlaru.

G.S.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

13 KOMENTARI

  1. Excuse me, but before we point the finger at anyone….the visa that was applied for for the tourist visa. Both gentlemen are going to Australia for business purposes- all they had to do was apply for a business visa and they would not have this problem. They got busted, bad luck. Please look at the facts before you make a judgement. They are not the first- not the last- to have this judgement enforced on them.

  2. Ne zaboravite da je srpski lobi strašno jak u Australiji i hrvatski se s njima ne može uspoređivati. Nebi me čudilo da im se isto ne dogodi i u Kanadi. Nebi o imenima ali ima hrvatski pijevača koji nemogu više pjevati u Kanadi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × pet =