VELIKOSRPSKI JURIŠ: Skandalozni golman Crvene Zvezde – Nisam rođen u Hrvatskoj, nego u srpskoj Krajini…

Milan Borjan (30), golman Crvene Zvezde i kanadske nogometne reprezentacije, u razgovoru za srbijanske medije imao je velikosrspki ispad...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Učestalo je velikosrpsko istupanje u javnosti, od srpskih političara, hrvatskih Tv voditelja, srbijanskih gosta na HRT, nekih hrvatskih političara koji Hrvatsku prozivaju za agresiju na BiH, i tako redom. Sad su i srbijanski sportaši počeli o srpskoj krajini, kao što je to javno uradio ovaj golman za kojega bi se stvarno mogla reći jedna stara nogometna; Nogometna ekipa se dijeli na pametne i golmana- (da se ne uvrijede pametni golmani-čast iznimkama) ali ovaj je to svojom idiotski provokativnom izjavom stvarno zaslužio…Uporište ovakvih srpskih provokacija svakako je u predsjedniku srbije Vučiću, srbijanskom ministru Vulinu i ostaloj istomišljeničkoj srpskoj SANU i SPC.

Na upit novinara kako bi se opisao s obzirom da je rođen u Hrvatskoj, sada živi u Srbiji, a igra za Kanadu, izrekao je nekoliko skandaloznih stvari.

“Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji, to je bilo srpsko mjesto. Rodom sam iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer tamo sam proveo stvarno dosta godina, Kanada je pomogla mojoj obitelji mnogo, učinila je mnogo za moju obitelj i osjećam se kao Kanađanin”, rekao je Borjan. Dodajmo da novinar B92 uopće nije reagirao na ovu sramotnu izjavu jednog sportaša koji smišljeno provocira.

Bilo bi zanimljivo što bi Kanađani rekli na ovaj velikosrpski ispad svog reprezentativnog golmana, pogotovo uzimajući u obzir činjenicu da su vođe tzv. Republike Srpske Krajine Milan Martić, Milan Babić i Goran Hadžić osuđeni ratni zločinci, a svi ostali srpski paravojnici su najureni iz te paradržave u blistavoj “VRA OLUJA 95”, u oslobađanju okupirane Hrvatske od srbo četničkog agresora i jugokomunističke JNA.

G.S.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

84 KOMENTARI

  1. Ako te neko u školi zafrkava a ti se ne obazireš, za par dana prestane jer nema svrhe. Tako i oni. Što se mi više ljutimo i pilamo to im je draže zaj…. at. Nemojmo im apsolutno pridavat pažnju. I to je to.

  2. Ako nisi rodzen u Hrvatskoj…onda se nikad ne vracaj…jer nemozes biti roden u nepostojacoj i izmisljenjoj tvorevini Srpskih sanjah…..zao mi je ali to si obican glupan koji nexna gde se je rodio….zalosno ali istinito….

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest − osam =