Večeras hrvatski teškaš Filip Hrgović ide po svoju 11. profesionalnu pobjedu.Mislim da je nokaut vrlo vjerojatan, ali neću srljati…

Mislim da je nokaut vrlo vjerojatan, ali neću srljati. Treba odboksati. Nikoga se ne može nokautirati na silu. Trebam ga malo otvoriti, a kad vidim da pada, onda ga i završiti. Nadam se da će to biti u prvih nekoliko rundi...

Facebook
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon 10 mjeseci u ring se s najvećom kilažom u profesionalnoj karijeri vraća najbolji hrvatski boksač…

Filip Hrgović imao je 112,4 kilograma na službenom vaganju koje je održano dan uoči borbe u kojoj “Hrga” ide po svoju 11. profesionalnu pobjedu.

Najbolji hrvatski boksač tako je pred subotnji meč u danskom Strueru imao 12,4 kilograma više od svog sljedećeg suparnika, grčkog predstavnika Alexandrea Kartozije koji je na vagu stao s okruglih 100.

Hrgoviću će ovo biti prvi nastup nakon 10 mjeseci pauze, odnosno prvi nakon borbe u kojoj je nokautirao bivšeg dvostrukog izazivača Erica Molinu.

Foto-facebook-Filip Hrgović-ubota, 20.30, @rtl_hr.. Obavezno se smjestite udobno! #HrgovicVSKartozia#OnTheHunt#LetsGetStarted#HF#teamHrgovic Denmark Danska
Mislim da je nokaut vrlo vjerojatan, ali neću srljati. Treba odboksati. Nikoga se ne može nokautirati na silu. Trebam ga malo otvoriti, a kad vidim da pada, onda ga i završiti. Nadam se da će to biti u prvih nekoliko rundi. S obzirom na ono što sam vidio, moglo bi tako biti. Za njega je ovo borba života. On će sada biti kako se kaže na 300 posto, dok je meni samo jedan u nizu. Sigurno da nisam turbo motiviran kao da se borim s nekim etabliranijim borcem, ali baš zato trebam biti još i više, maksimalno oprezan i odraditi borbu najbolje što znam. Punom snagom – rekao je Filip Hrgović za Sportske novosti.Kartozia je u dosadašnjoj karijeri upisao osam pobjeda te po jedan poraz i neodlučeni ishod. Sedam puta je slavio nokautom, a u ovaj meč uskočio je nakon što je svoj nastup protiv Filipa morao otkazati Čeh Ondrej Pala.

Napokon smo stigli u Dansku. Samo još jedan izazov za team Hrgović. Došli smo po pobjedu!-Foto-facebookSubota, 20.30, @rtl_hr.. Obavezno se smjestite udobno!

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 6 =