VATROMET, ŠAMPANJAC I PJESMA: VELIKO SLAVLJE NA MAKSIMIRU NAKON ŠTO SU MODRIMA URUČENI PEHAR I MEDALJE

Ponosni smo i sretni, rekao je kapetan Ademi, koji je na terenu titulu slavio uz sina i suprugu...Najbolja sezona u povijesti s obzirom na rezultat u Europi. Svi smo jako sretni!...

Podijeli

Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a i Tomislav Svetina, aktualni predsjednik ZNS-a i bivši Dinamov direktor predali su Modrima pehar i medalje. Zalijevali su se igrači pjenušcem, fotografirali se, ganjali po terenu, uz kulisu velikog vatrometa i pjesme s razglasa.

image

– Ponosni smo, sretni što smo na ovakav način priveli sezonu kraju, ovo je velik uspjeh za sve nas. Osobno sam također ponosan na sve što sam napravio u Dinamu, na sve trofeje, važno je da smo nastavili osvajati, a nadam se da ćemo nastaviti i dogodine. Najveća snaga ovog Dinama su zajedništvo i karakter – rekao je kapetan Ademi, koji je na terenu proslavio uz sina i suprugu.

– Fantastično je dio biti dio ove momčadi, jedan od slađih naslova dosad, jer nam je Osijek bio stalno za vratom. Najbolja sezona u povijesti s obzirom na rezultat u Europi. Svi smo jako sretni! Sad slijedi reprezentacija, imam samo sva dana odmora, ali veselim se tome, ovo mi je drugo veliko natjecanje i jedva čekam Euro – rekao je, pak, Dominik Livaković.

image

 Trener Damir Krznar sjećat će se ove sezone po lijepim trenucima.

 

– Uživali smo kroz cijelu sezonu bez obzira što je bila teška. Stigla je konačno zadnja utakmica i nagrada kroz taj gol za pobjedu. Neizvjesnost nam je bila dovoljan motiv da se borimo u svakoj utakmici, do kraja smo imali imperativ pobjede, ali su i igrači sami sebi bili podrška, svi su izgarali jedni za druge. Odmora nema puno, 15-ak dana, nadamo se da će odlazaka biti čim manje, ako netko ode onda ćemo reagirati – poručio je Krznar.

image

image

image

image

image

image

HRVATSKA 1. LIGA

 

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here