HRVATSKO VATRENO SRCE PONOVNO JE SNAŽNO ZAKUCALO! VELIKI LJUDSKI POTEZ LUKE MODRIĆA Kapetan Vatrenih poslao jednu od najvećih donacija svome gradu u domovini!

SVAKA ČAST, MAJSTORE...

Luka Modrić 
Podijeli

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić nije zaboravio svoj Zadar u ovim teškim trenucima za cijeli svijet te je bolnici u svom rodnom gradu donirao 790 tisuća kuna kojim će se kupiti mobilni rendgen

Nakon donacije veznjaka Reala iz bolnice su rekli kako će uređaj staviti na CONVID odijel, a također se navodi da je Luka i upitao što im je sve potrebno.

– U petak je stigao ultrazvuk, sutra stiže pokretni rendgen koji ćemo staviti na COVID odjel. Za tri dana stiže stup za bronhoskopiju vrijedan milijun i 200 tisuća kuna. Do petka bi trebao stići i drugi ultrazvučni aparat – rekao je Željko Čulina iz zadarske bolnice, a prenosi Antenazadar.

Valja istaknuti kako je kapetan Vatrenih ranije donirao i bolnicu u Petrovoj koja je teško stradala u potresu prošlog tjedna, a kada je bolnica u Zadru u pitanju, prije Luke i Šime Vrsaljko je uplatio gotovo pola milijuna kuna za kupnju dva respiratora.

D.J.


Podijeli