BRAVO HRVATSKA: Vatreni na travnjaku pirejskog stadiona slavili uz ‘Ružu Hrvatsku’…VIDEO

Mandžukić je prokomentirao i rad izbornika Dalića..."Radi fenomenalno i svi igrači su uz njega. Nadamo se da u Rusiju idemo zajedno."...

Hrvatski nogometaši su plasman na svjetsko prvenstvo počeli slaviti već na travnjaku pirejskog stadiona, nastavili su u svlačionici, a sigurno će biti 'vatreno' i u zrakoplovu kojim se večeras vraćaju u Zagreb.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nogometna reprezentacija Hrvatske plasirala se na SP 2018. nakon što je u dodatnim kvalifikacijama rutinski profesionalno eliminirala Grčku. Hrvatski nogometaši, koji su u prvom susretu u Zagrebu slavili sa 4-1, u nedjelju su u Pireju u uzvratnoj utakmici protiv Grčke odigrali 0-0.

Još dugo nakon utakmice hrvatska pjesma je odjekivala stadionom Karaiskakis.

Hrvatski nogometaši su plasman na svjetsko prvenstvo počeli slaviti već na travnjaku pirejskog stadiona, nastavili su u svlačionici, a sigurno će biti ‘vatreno’ i u zrakoplovu kojim se večeras vraćaju u Zagreb.

“Nadam se da ga nećemo srušiti,” kazao je sjajno raspoloženi Domagoj Vida.

Hrvatski nogometaši su slavili uz ‘Ružu Hrvatsku’ Prljavog kazališta, Moju Domovinu, grupu Gambi i Dinu Dvornika. Pjevalo se ‘Zovi samo zovi’.

“Ostvarili smo sjajan posao. Došli smo u Grčku po plasman na svjetsko prvenstvo i u tome smo uspjeli. Pokazali smo pravi karakter,” kazao je vratar Danijel Subašić.

‘Jedinica’ hrvatske vrste i Vida su zajedno izašli pred novinare međusobno se zadirkujući.

“Najveću opasnost na utakmici imao sam od Vide,” dodao je Subašić, dok je Vida dobacio:

“Zato si me pogodio loptom u glavu”, a potom nastavio u ozbiljnom tonu:

“Odigrali smo mušku utakmicu koja nije bila lijepa za gledanje. Bio je to pravi rat, no najvažnije je da Grci nisu stvorili niti jednu pravu priliku”.

Subašić je dodao kako se nada da će atmosfera na utakmicama hrvatske vrste od sada stalno biti kao na prvoj utakmici protoiv Grčke.

“Narod je uvijek bio uz reprezentaciju. To se malo razvodnilo, no nadam se kako će ponovo vratiti pravi naboj.”

Mario Mandžukić ovoga puta nije postigao pogodak, ali se junačkio nosio s grčkom obranom.

“Odigrali smo koliko je trebalo i ostvarili smo cilj, plasman na svjetsko prvenstvo”.

Mandžukić je prokomentirao i rad izbornika Dalića.

“Radi fenomenalno i svi igrači su uz njega. Nadamo se da u Rusiju idemo zajedno.”

Ivan Rakitić je presretan zbog plasmana na svjetsko prvenstvo.

“Zaslužili smo plasman u Rusiju. Pokazali smo pobjednički karakter,” kazao je veznjak Barcelone dodavši kako ga veseli vijest da su Šuker i Dalić dogovorili sastanak i kako su korak do dogovora oko popisivanja ugovora.H

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •