VATRENI ODRADILI PRVI TRENING NAKON 10 MJESECI! ‘VEĆI PROBLEM HULIGANI ILI KORONA? DOBRO PITANJE!‘

Izbornik hrvatske reprezentacije imao je 20 igrača na zagrijavanju od petnaestak minuta...

Podijeli

Uporna i dosadna prava jesenska kiša popratila je hrvatsku nogometu reprezentaciju na prvom okupljanju u 2020. godini. Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić točno u 18 sati izveo je momčad na glavni teren maksimirskog stadiona na prvi trening…

Novinari, kamermani i fotoreporteri pratili su ih s poprilične distance iz novinarske lože ili zapadne tribine. Za to se pobrinuo povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, koji nije prihvatio naše pitanje jesu li mu veći protivnik huligani ili korona.

image

– Dobro pitanje – jedino je prozborio Marković ispod maske. Obvezne su za sve promatrače, tako i novinare.

Dalić je imao 20 igrača na zagrijavanju od petnaestak minuta. Nedostajali su ‘Rusi’ Nikola Vlašić i Filip Uremović koji su stigli tijekom večeri. Zna se da Perišić i Brozović trebaju doći u srijedu.

Trener vratara Marjan Mrmić potom je odvojio svoj trojac – Livaković, Sluga, Grbić, odmah je u fitness otišao Duje Ćaleta-Car koji je igrao u nedjelju navečer, a na terenu su ostali Vida, Lovren, Vrsaljko, Jedvaj, Barišić, Škorić, Melnjak, Kovačić, Badelj, Pašalić, Kramarić, Brekalo, Rebić, Petković, Budimir i Čolak, donosi sportske.

image

image

D.J.


Podijeli