UZNEMIRUJUĆI VIDEO! U noćašnjoj UFC 261 borbi pred punom dvoranom: Stravičan lom noge Weidmana, svi su ostali u šoku!

Nakon dugo je UFC 261 u dvoranu doveo gledatelje. Pred punom dvoranom dogodio se ovaj strašan trenutak...

Podijeli

Odmah u prvoj noćašnjoj UFC 261 borbi i to prvim udarcem desnom nogom Chris Weidman doživio je stravičnu nesreću i to gadnim lomom noge koji je šokirao i suca i Weidmanovog protivnika Halla koji je ostao u strašnom šoku te kleknuo okrenut prema svom timu moleći se…

foto-twitter

Nakon dugo je UFC 261 u dvoranu doveo gledatelje. Pred punom dvoranom dogodio se ovaj strašan trenutak.

Video je uznemirujući i gledate ga na osobnu odgovornost

Cijela dvorana ostala je šokirana nakon što je Amerikanac pao na pod pa u agoniji krenuo jaukati. Njegov protivnik Uriah Hall slavio je bez ijednog udarca, a nakon Pirove pobjede nije se veselio

Nevjerojatnu nesreću doživio je Chris Weidman na UFC 261. Samo 13 sekundi nakon početka (službeno vrijeme prekida borbe je 17 sekundi) okršaja s Uriahom Hallom, nekadašnji prvak srednje kategorije doživio je najtežu ozljedu u karijeri.

Uputio je prvi udarac u borbi – i doživio stravičan lom noge.

Amerikanac je taktički zasigurno htio malo osjetiti Halla, vidjeti kako se ponaša u borbi, uputiti prvi udarac pa uhvatiti daljnji ritam… No, odmah nakon prvog udarca uslijedio je strašan, najgori mogući završetak zbog kojeg se srušio, pokušavajući se osloniti na slomljenu nogu , osjetivši strašnu bol shvatio što mu se dogodilo.

Prekid je trajao nešto duže, dok su hitne medicinske službe imobilizirale slomljenu nogu Weidmana, te ga na nosilima iznijeli na daljnju obradu u bolnicu…Strašan je do hendikep za ovog borca UFC-a čija je karijera bila u usponu, a sad će po svemu sudeći morati van arene biti duže vrijeme pa je pitanje , hoće li više i nastaviti sa ovim sportom.

D.J. /D.K.


Podijeli