VIDEO Policija otkrila detalje o napadu na Trgu Sv. Marka…Pogledajte napad snimljen nadzornim kamerama

Podijeli

UŽIVO Policija otkriva detalje o napadu na Trgu Sv. Marka…

Glavni Ravnatelj policije Milina rekao je da je puška na Trg svetog Marka koju je nosio pokojni Danijel Bezuk bila nevidljiva. Ni jedan građanin nije mogao vidjeti pušku jer je bila nevidljiva ponovio je. Zasigurno je želio reči da je napadač nekako skrio automatsku pušku i brzo je počeo pucati dočim se pojavio na Trgu.

Vidljivoje da je ispucao jedan okvir i brzo zamijenio drugi jer je ispucao sve streljivo kaže Milina. Tada drugi policajac koji je stalno bio tu uzvratio paljbu i odbio napadača ustvrdio je Milina.

U Ravnateljstvu policije održana je konferencija za medije policije i nadležnog Državnog odvjetništva, vezano uz istragu kaznenog djela višestrukog pokušaja teškog ubojstva s elementima terorizma, počinjenog ovog ponedjeljka na Trgu sv. Marka u Zagrebu.

Na konferenciji za medije sudjelovali su glavni ravnatelj policije Nikola Milina te županijski državni odvjetnik iz ŽDO – Zagreba Jurica Ilić.

Policija je objavila snimku napada i pustila ju novinarima.

“Pustili smo snimke da se vidi što se dogodilo. Policija radi opsežno krim istraživanje. Potvrđeno je da se radi o pokušaju teškog ubojstva tri policijska službenika. Tu ima elemenata koji ukazuju na teroristički modalitet. Nastavljamo s opsežnim mjerama i radnjama kako bi rasvijetlili sve okolnosti”, rekao je Milina.

Veliki je broj komentra uz ova dva videa na kojima se postavlja pitanje, je li na Jabukovcu postojala kamera da se može vidjeti  trenutak kad je pokojni Danijel “navodno”izvršio samoubojstvo.

Iskazao je sućut obitelji stradalog mladića.

Pogledajte videa

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here