Podijeli

Hrvatska rukometna reprezentacija u danskom Herningu igra utakmicu sa Švedskom za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu. Iako su obje momčadi osigurale olimpijske kvalifikacije i susret nema rezultatsku važnost, Kauboji još pamte neočekivan poraz prije godinu dana u Splitu kada je Švedska slavila s 35:31. Uoči utakmice od reprezentacije se oprostio i sjajni hrvatski vratar Ivan Stevanović koji večeras igra svoju posljednju utakmicu.

HRVATSKA – ŠVEDSKA 9:14

HRVATSKA: Šego – Musa – Horvat – Stepančić – Karačić – Duvnjak – Mandić

Klupa: Stevanović, Štrlek, Vida, Šipić, Bećiri, Bičanić, Blažević, Slišković, Jotić, Vranković

ŠVEDSKA: Appelgren – Nilsson – Tollbring, Jeppsson, Arnesson, Lagergren, Zachrisson

Klupa: Palicka, Wanne, Ekberg, Darj, F. Pettersson, Nielsen, Ekdahl Du Rietz, Konradsson, Andersson…

“Mi smo kao obitelj, uvijek je lijepo doći u reprezentaciju, meni je žao, nije mi bilo lako donijeti takvu odluku, ali ima puno drugih koji čekaju priliku poput PešićaIvića i drugih. Svi smo mi tu jedna obitelj, ali sezone u klubovima su dugačke, iscrpljujuće… rekao bih da dolaze mlade snage koje zaslužuju priliku među vratnicama više nego ja.”

Zagreb, 200118. Arena Zagreb. Utakmica I skupine drugog kruga rukometnog EHF Europskog prvenstva 2018, Hrvatska - Norveska. Na fotografiji: slavlje hrvatskih igraca, Ivan Stevanovic od Manuela Strleka dobio nagradu za igraca utakmice. Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

 

D.J.


Podijeli

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri × 4 =