[UŽIVO IZ ZADRA] Još tri tenisača su pozitivna na koronu- Među njima i Borna Ćorić…

KORONAVIRUS U HRVATSKOJ...

Podijeli

[UŽIVO IZ ZADRA] Još tri tenisača su pozitivna na koronu: Među njima i Borna Ćorić, donosi 24sata…

Načelnik Stožera Civilne zaštite Šime Vicković potvrdio je da su još tri tenisača Adria Toura pozitivna na koronavirus…

Čilić, Ćorić, Vekić i ostali testirani noćas na parkingu, Đoković otišao za Srbiju

Već noćas igrači i članovi organizacijskog tima Adria Toura dovedeni su na parkiralište ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog Zadarske županije dr. Alan Medić kako bi se testirali na koronavirus, javio je Zadarski.hr.

Među njima nije bilo Novaka Đokovića. Kako je javio Blic, on je odlučio vratiti se u Beograd gdje će u dogovoru s epidemiolozima napraviti testiranje.

Sinoć je stigla vijest kako je bugarskom tenisaču Grigoru Dimitrovu otkriven koronavirus, zbog čega je teniski turnir Adria Tour prekinut neposredno prije finala.Foto-facebook

Podsjetimo, sinoć je stigla vijest kako je bugarskom tenisaču Grigoru Dimitrovu otkriven koronavirus, zbog čega je teniski turnir Adria Tour prekinut neposredno prije finala. Kada se doznalo za koronavirus, na tribinama je već bio poveći broj gledatelja pa je policija morala udaljavati ljude iz kompleksa stadiona, uključujući i otvoreni bar u kojem su se ljudi okupljali. Bez maski i bez ikakve mjere socijalne distance.

G.S.


Podijeli