(FOTO-VIDEO) UŽAS ! Požar u Novom Zagrebu, gori zgrada, spašen čovjek iz gustog dima na balkonu, stanari u panici pobjegli vani. Požar se proširio…

SVE SLUŽBE SU PRISTIGLE U REKORDNOM ROKU...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

foto-screenshot

Nekoliko vatrogasnih kola upućeno je na mjesto požara, a gori na devetom desetom katu stambene zgrade…

Na najvišem katu stoji čovjek na balkonu u gustom dimu, čeka da ga spase vatrogasci.

Svi stanari su pobjegli iz goruće zgrade i u šoku promatraju kako zgrada gori. Policija je ogradila područje oko zgrade radi sigurnosti samih stanara koji su se okupili ispred goruće zgrade.

Požar u stanu-foto-screenshot
foto-screenshot-stanari ispred goruće zgrade

Navodno je jednoj stanarki fen zaiskrio, govori jedan od zbunjenih stanara, pa je možda to uzrok požara. Neznam , bio sam u podrumu , kad ofjednom ovo…Užas, govore stanari.

sve su službe na terenu-screenshot

Gospodina (90) koji je bio u gustom dimu na balkonu na desetom katu, vatrogasci su pod maskama i kisikom spasili te je na hitnoj. Navodno je sa njim sve u redu. Dobro se snašao stariji gospodin, izišao je na balkon ali je i na balkonu bio gusti dim te su ga vatrogasci uspjeli spasiti.

Nekim je stanarima hitna medicinska pomoć na usluzi jer ih je sve ovo šokiralo.

foto-screenshot

Vatrogasci, policija i hitna medicinska pomoć stigli su u rekordnom vremenu te su pristupili gašenju i pomaganju stanarima.

Nema nikakvih informacija o stradalima, a po svemu što se čulo, na svu sreću, navodno nitko nije stradao.

izjava za medije

Svi su stanari evakuirani, mnogi su odmah izišli vani a njih šest smo spasili i nitko nije teže ozlijeđen. Jedan je vatrogasac malaksao, ali popio je dosta vode i sad je u redu, nastavio je sa gašenjem govori gospodin koji je dao izjavu za medije. O uzrocima požara i nekom fenu koji je navodno urokovao požar nije komentirao te je rekao da će uzroke požara utvrditi policija. Sve su službe na terenu i nastavljamo sa gašenjem, rekao je.

foto-screenshot-požar u neboderu u Trnskom

Video-24.sata

 

D.K.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × četiri =