Uskrsna čestitka državnog vrha: Predsjednik Vlade i države Plenković i Milanović čestitali Uskrs…

Ovaj Uskrs dočekujemo u novim i specifičnim okolnostima koje su bitno promijenile naš dosadašnji način života...

I-LUSTRACIJA
Podijeli

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković danas je uputio čestitku svim vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, poželivši im da ih duh tog najvećeg kršćanskog blagdana ohrabri kako Uskrsbi iz ovih izazovnih razdoblja izašli jači i složniji. I predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je uskrsnu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru te istaknuo kako je Uskrs vrijeme podsjećanja na dobrotu i ljubav prema bližnjem.

– Ovaj Uskrs dočekujemo u novim i specifičnim okolnostima koje su bitno promijenile naš dosadašnji način života. Stoga neka nas duh najvećega kršćanskog blagdana dodatno ohrabri da solidarnošću, zajedništvom i odgovornošću prevladamo ova izazovna razdoblja. Vjerujem da ćemo iz njih izići još jači i složniji, istaknuo je Plenković, donosi hkv..

Građane je pozvao da ne zaborave na temeljne ljudske vrijednosti, da budu tu jedni za druge te da nastave iskazivati posebnu pažnju i razumijevanje prema onima kojima je ovih dana potrebna pomoć.

– U ime hrvatske Vlade i osobno, neka vam ovaj veliki blagdan bude ispunjen mirom, vjerom i nadom te obiteljskim zajedništvom. Sretan i blagoslovljen Uskrs, zaključuje premijer u čestitki.

L.K.


Podijeli

1 KOMENTAR

  1. Koliko sam primjetio Slučajni Predsjednik Republike Hrvatske je uputio katoličkom narodu partijsku čestitku izbjegavši spomenuti imenicu Uskrs. Koliko cijeni nas kao katolike toliko ću cijeniti ja njega.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here