URNEBESNI VIDEO: JOSIP ĐAKIĆ ‘GRMOVIMA I ZEČEVIMA’ POJAŠNJAVA PRISUTNIMA PRAVNU PROBLEMATIKU NEZAKONITOG IMENOVANJA RAVNATELJICE NP KRKA…

Dr. sc. Zmijanović hrvatskoj je javnosti dobro poznata kao jedna kandidatkinja za ravnateljicu NP Krka koja, usprkos tome što je bila jedina doktorica znanosti među kandidatima s najboljim referencama, te usprkos statusu nezaposlene braniteljice, nije izabrana na to mjesto...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

foto-screenshot

(VIDEO) Za ne povjerovati! Predsjednik Saborskog odbora za ratne veterane Josip Đakić, predsjednik Odbora za ratne veterane, sramotno obezvrjeđuje Presudu Upravnog suda u Splitu kojom je poništeno nezakonito imenovanje Ravnateljice NP Krka … i to nije sve! ‘U tom grmu leži zec!’ – obrazlaže…

Na  današnjoj sjednici Odbora za ratne veterane Hrvatskog sabora, potpredsjednik toga odbora Miro Bulj postavio je pitanje o  zahtjevu koji od 30.07.2019. godine koji je uputio Predsjedniku Odbora za ratne veterane, Josipu Đakiću, a u kojem Zaključku stoji:

  1. Zahtijevamo sazivanje sjednice na temu nepostupanja po presudi Upravnog suda u Splitu a vezano za imenovanje ravnateljice Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ od strane Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

Dr. sc. Zmijanović hrvatskoj je javnosti dobro poznata kao jedna kandidatkinja za ravnateljicu NP Krka koja, usprkos tome što je bila jedina doktorica znanosti među kandidatima s najboljim referencama, te usprkos statusu nezaposlene braniteljice, nije izabrana na to mjesto.

Umjesto nje, ravnateljicom je imenovana Nella Slavica, osoba za koju su mediji kasnije doznali da posjeduje dvije stranačke iskaznice – onu HDZ-a i HNS-a, a dr. sc. Zmijanović također je pokazala kako je Nella Slavica prilikom natječaja plagirala svoju “Koncepciju rada i razvoja”. Upravni sud u Splitu, nakon tužbe dr. sc. Zmijanović, poništio je nezakonitu odluku o imenovanju Nelle Slavice, no nakon toga je ministar Ćorić, na opće zaprepaštenje hrvatske javnosti, ponovno imenovao Nellu Slavicu ravnateljicom NP Krka.

Javnosti je poznato da se dr.sc. Ljiljana Zmijanović obratila predstavkom Odboru za ratne veterane Hrvatskog sabora,no, nije poznato je li joj Predsjednik Josip Đakić  odgovorio na tu predstavku.

Predsjednik Josip Đakić okušao se u pravnom tumačenju sadržaja pravomoćne sudske presude kojom je poništena nezakonita odluka ministra dr.sc. Tomislava Ćorića o imenovanju ravnateljice Np Krka. Na snimci se jasno čuje da je ‘…Upravni sud dao mišljenje koje nije decidirano, već općenito…’.  Koliko je poznato Upravni sud ne izdaje mišljenja, već donosi presude.

Josip Đakić nadalje imenovanje obrazlaže ‘u tom grmu leži zec’…, sumnjamo da će misaono dr. Zmijanović uopće htjeti proniknuti u Đakićevu ekspertizu, no vjerojatno će Đakićeve grmove i zečeve bolje razumjeti najpoznatija direktorica tvrtke za lov ‘Sv.Hubert’, a sada ravnateljica NP Krka Nella Slavica.

Video je na svom Facebooku objavio Saborski zastupnik Miro Bulj koji je ustvrdio da dr.sc. Zmijanović ima bolje kvalifikacije, ali da nema dvije iskaznice, onu HNS-ovu i HDZ-ovu. Nadalje je Bulj ustvrdio da je pri samom izboru za ravnatelja JU NP Krka počinjena povreda zakona, kao i da Zmijanović ima bolje kvalifikacije.Bulja je zanimalo i to zašto Đakić staje na stranu Nelle Slavice koja nije hrvatska braniteljica , a ne na stranu dr.sc Ljiljane Zmijanović koja je kvalificirana i hrvatska je braniteljica, što se jasno čije u priloženom videu.

Na sastanku su bili i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, specijalni savjetnik predsjednice za hrvatske branitelje Grabar Kitarović Ante Deur, koji je za Braniteljski portal jasno rekao da je on za izbor hrvatske braniteljice Ljiljane Zmijanović, General Željko Glasnović, Stiv Culej, koji je za Braniteljski portal rekao da je on za i da podržava dr.sc. Zmijanović.

M.M. / Viribus unitis


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

  1. MINISTARSTVO BRANITELJA KAO I ADZ -ove podružnice od braniteljskih udruga su ŽIVO SMEĆE I NI NAJMANJE NE ŠTITE TEMELJNE INTERESE HRVATSKIH BRANITELJA!!!!!!!!!!!TRIBA IH UKINUTI SVE REDOM!!!!!!!!!!!!!!!NAŽALOST NEMA DOVOLJNO NI HRABROSTI NI PAMETI MEĐU SAMIM BRANITELJIMA DA SE OBRAČUNAMO SA SAMIM ŠLJAMOM MEĐU NAMA !!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + petnaest =