Podijeli

Neymar je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Tu nema nikakvog sporta, a odlučio je i utakmicu sa čvrstim ‘sombrerosima’, jer je zabio prvi pogodak i imao ključnu ulogu kod drugoga.

No Neymar ima i drugu stranu koja nije omiljena kod navijača, on voli teatralno padati, nekontrolirano se bacati, glumatati da je teže fauliran i stalo tražiti od suca zaštitu. Tako je ovaj nogometni razmaženko razbjesnio i suparnike u ponedjeljak, a posebno meksičkog izbornika Juana Carlosa Osorija koji mu je posvetio dobar dio svojeg izlaganja poslije utakmice.

Valjanje po travi i zapomaganje brazilske nogometne dzvijezde Neymar a Silve Santos Juniora, njegova prenemaganja i bolne grimase koje pravi na svaki, pa i najmanji prekršaj, toliko iritiraju gledatelje da su i Nijemci počeli raditi video uratke kojima ismijavaju brazilskog nogometaša.

Nakon snimke u kojoj mladi nogometaši padaju po travi kao pokošeni nakon trenerova uzvika Neymar, sada je snimljen još jedan zanimljiv i smiješan video koji najbolje pokazuje kako Nijemci vide lošu, da ne kažemo iritirajuću, glumu brazilskog nogometnog asa, donosi fenix-magazin.de.

Najnoviji video možda i najbolje oslikava Neymarov „performans“ padanja i valjanja po travi u utakmici protiv Meksika…U  utakmice Neymar je ležao 14 minuta.

Pogledajte ovaj smiješni video kojeg prikazuje bavarska radio postaja Bayern 3.

D.J.


Podijeli

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedanaest + devetnaest =