URNEBESAN VIDEO: IVO SANADER UZVIKNUO– “Pa, gdje su ti HDZ-ovi lopovi, zašto nisu u zatvoru…?”

POJAVILA SE SNIMKA...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Nakon što je bivši čelnik HDZ-a i premijer Ivo Sanader završio u zatvoru, jer mu je u aferi Planinska Vrhovni sud podigao kaznu na šest godina zatvora, šire se najrazličitiji komentari…

HDZ-ovci, naravno, tvrde kako je riječ o individualnoj presudi, a ne o krivici HDZ-a, dok oporba tvrdi i trudi se dokazati kako Sanader nije mogao sam biti kriv, jer je navodno bio okružen i s nekima koji iz HDZ-a i danas sjede u Saboru.

Pojavila se i snimka, koju je Ivan Pernar pustio u Saboru, a koja je vrlo brzo postala viralni hit na društvenim mrežama.

Na njoj Sanader na skupu HDZ-a pred stranačkim kolegicama i kolegama doživljava buru ovacija HDZ-ovaca, kada na optužbe oporbe odgovara:

“Pa, gdje su ti HDZ-ovi lopovi, zašto nisu u zatvoru… pa nije valjda da ih nema?”

POGLEDAJTE VIDEO

Pa onda dalje kaže ovaj “vjerodostojan osuđenik za mito” itd. itd.HDZ-ZNA-Uvjerljiv izborni slogan nad sloganima.

D.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

23 KOMENTARI

 1. što ste navalili on od države nije ništa ukrao razlika dobio mito koje nije dokazano a Istrijani od 1990g-2018 ukrali iz državnog proračuna 16 milijardi kuna to znači da su svi redom i ratni profiteri

 2. Kud bude išo Ivo ići ću i ja!
  Mi u Hrvatskoj imamo jedan brend koji je dobitna kombinacija, a taj se brend zove Ivo Sanader! Kud bude išao Ivo, ići ću i ja!
  Dragi Ivo, dragi moj prijatelju, nikada te neću razočarati’, kazala je Jadranka Kosor 2008. godine.

 3. Lijepo si to viknuo Ivo. Gdje su ti …..? Pa stvarno, gdje su? Kako si ih ti nazvao lopovima oni to nikako nisu. Jer LOPOV si ti, Ratni profiter i, što je najgore, izdajnik. Ti si Ivo iz KDZ (Krade DZ). Ostali i mnogi pošteni članovi HDZa trpe nepotrebne uvrede zbog vas nekolicine lopova i izdajnika. Toliko ste bili dobri i prijetvorni da vas nije prepoznao niti stari lisac Tuđman. I on je to latio. Nismo vas niti mi prepoznali pa to plaćamo. Teško i dugoročno. Lupežu niškorisni. Kakvu si firmu poklonio Mađarima za nikakvu lovu. 10.000.000 € je kap u moru vrijednosti INAe. Za kaznu bi te trebalo staviti pod pišu da ti na čelo pada kap po kap vode dok ne krepaš. Smeće. Izdajniče.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest − dva =