“Urnebesan javni nastup Bačića” Što se sa njim događa? HDZ-ov Bačić tijekom intervjua nahvalio Tomaševića. I to čak dvaput: ‘Vidi se da on zna…‘

Pogledajte ovaj "urnebesni nastup" Bačića koji često "brka" kruške i jabuke. Jeli za ovog dugogodišnjeg političara došlo vrijeme za umirovljenje ili ne?...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Brano Bačić na N1-Foto-screenshot

Predsjednik HDZ-ovog kluba zastupnika Branko Bačić danas je gostovao na N1 televiziji na temu o izborima za gradonačelnika Zagreba…

Bačić je nahvaljivao Tomaševića iz Možemo a zaboravio da je HDZ-ov kandidat Filipović.  Dok je pričao o HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Zagreba, Bačić je nesuvislo komentirao hvalospijeve za “suprotnog” kandidata iz druge stranke, potpuno se zbunivši da je HDZ-ov kandidat Filipović, te ga je voditeljica često ispravljala. Bačić je u tim trenutcima djelovao jako zbunjeno niti “ne razmišljajući” što će reći, gdje se očito vidi veliki pad koncentracije “glavnog” HDZ-ovog glasnogovornika koji je djelovao jako smušeno i umorno, ukoliko nije “nešto drugo” u pitanju. Ipak je to javni nastup pred auditorijem kojeg ovakvim izjavama Bačić vrlo lako može dovesti u nedoumicu za koga zapravo glasati.

Zašto je Bačić “opsjednut” Tomaševićem u ovom javnom nastupu

U dva navrata je nahvalio kandidata stranke Možemo!, Tomislava Tomaševića, evidentno ga pomiješavši s HDZ-ovim kandidatom Davorom Filipovićem.

“Vidi se da on to zna, da ima rješenja, da nudi rješenja i nudi ozbiljan program i to naši, odnosno zagrebački birači i građani prepoznaju u gospodinu Tomaševiću”, rekao je Bačić na što ga je voditeljica ispravila i rekla – “odnosno Filipoviću”. Bačić se zatim smušeno ispravio i ponovio za voditeljicom – “da, gospodinu Filipoviću”. Dva je puta Bačić svojim javnim izjavama pogodovao suprotnoj strani te se iz viđenog može samo zaključiti; ili je Bačiću vrijeme za mirovinu ili su neke druge stvari u pitanju. U svakom slučaju jako nerazumljiv javni nastup ovog HDZ-ovog glasnogovornika i Predsjednika HDZ-ovog kluba zastupnika.

U drugom navratu opet je umjesto Filipovića spomenuo Tomaševića.

“Ja mislim da se svojom kampanjom gospodin Tomašević pokazuje kao najozbiljniji kandidat i budući gradonačelnik”, rekao je Bačić.

Pogledajte ovaj “urnebesni nastup” Bačića koji često “brka” kruške i jabuke. Jeli za ovog dugogodišnjeg političara došlo vrijeme za umirovljenje ili ne?

T.H.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

pet × pet =