UREDNIŠTVO: Sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Posebno u svojim srcima i molitvama nosimo danas one koji svoje živote položiše na oltar slobode i temelj jedine nam i vječne Domovine Hrvatske...

ČESTITKA UREDNIŠTVA BRANITELJSKOG PORTALA
ČESTITKA UREDNIŠTVA BRANITELJSKOG PORTALA
Podijeli

Svima koji ovu Domovinu Hrvatsku istinski  ljubite i volite, a osobito hrvatskim braniteljima, obiteljima nestalih i poginulih hrvatskih branitelja, te umrlih hrvatskih branitelja i poniženim hrvatskim braniteljima čija su djeca nažalost u velikom broju morala napustiti Hrvatsku zbog bolje budućnosti, kao i onima koji nisu mogli izdržati nanesene im nepravde pa su nas napustili, ali i onima koji su nepravedno progonjeni te izdani od svoje Domovine za koju su se borili,neka je barem ovaj današnji Dan, živima na radost a pokojnima svima nama na ponos i sjećanje, s nama su.

Posebno u svojim srcima i molitvama nosimo danas one koji svoje živote položiše na oltar slobode i temelj jedine nam i vječne Domovine Hrvatske.

Pokoj vječni daruj im Gospodine i u tvome krilu počivali u miru. Laka im bila Hrvatska gruda.

s
Svečano podizanje hrvatskog stijega na kninskoj tvrđavi- Ratni stijegovi-Foto/braniteljski portal

Neka dobri Bog blagoslivlja i posvećuje ovu našu jedinu nam Hrvatsku i sve ljude koji u njoj žive.

Nikada u životu ne smijemo izgubiti Vjeru i Nadu, u naše hrvatsko i domoljubno zajedništvo jer se jedino tako možemo oduprijeti silama tame koje su uradile i još rade sve da nas do kraja razjedine i razbaštine!

Sve žive hrvatske branitelje neka blagoslovi dragi Bog i podari im zdravlja radosti, sreće i duhovnog mira, a svima koji su pali za Hrvatsku u Domovinskom ratu i onima koji nisu izdržali  u miru neka svijetli svjetlost vječna i svaka im čast i slava, s nama su.

Uredništvo Braniteljskog portala


Podijeli