UREDNIŠTVO BRANITELJSKOG PORTALA PREDSJEDNIKU HAZU KUSIĆU…OGORČENI SMO VAŠOM IZJAVOM…

Ukoliko je ovo bila vaša svjesna i smišljena obmana, a naoko izgleda kao sitnica i beznačajna, morate postati svjesni da je upravo takav skup "sitnica" u poraću vremenom doveo u pitanje definiciju agresije na Hrvatsku i obrambeni Domovinski rat (ISTINU!) pred vrata sve učestalije kvalifikacije agresije kao "građanskog rata" (NEISTINE!)...

PREDSJEDNIK HAZU KUSIĆ
Podijeli

Gospodine predsjedniče HAZU Zvonko Kusiću, u samo par rečenica dužni smo Vam u ime velikog broja hrvatskih branitelja koji nas kontaktiraju, a među kojima su i hrvatski branitelji koji su se časno borili od srbočetničke agresije pod oznakom HOS-Za dom spremni, jednako kao i oni sa oznakom HV,i kao uredništvo Braniteljskog portala, skrenuti pozornost i uputiti javnu kritiku ogorčenosti, a u svezi vaših javnih istupa, kao i ovog večeras na HTV-i.

Naime,ono što nas i ogroman broj hrvatskih branitelja čini ogorčenima je vaša rečenica koju koristite dva puta u vašem javnom istupu na nacionalnoj Tv u središnjem Dnevniku, kad govorite u kontekstu vojne terminologije te u oba slučaja glasno izgovarate (namjerno ili ne!?) riječ JEDINICA.

Gospodine Kusiću, danas u Hrvatskoj kao i u obrambenom Domovinskom ratu u obrani od srpske agresije upotrebljava se riječ POSTROJBA a ne JEDINICA kako vi to javno izgovarate više puta.

Ukoliko ne znate gospodine Kusiću, JEDINICE -JNA i četnika izvršile su brutalnu agresiju na Hrvatsku, koju su branile POSTROJBE hrvatskih branitelja.

Možda je to vama jedno te isto, ali nas koji smo krvlju i uz velike žrtve obranili Lijepu Našu jako vrijeđa, kao i sve obitelji poginulih i prerano umrlih hrvatskih branitelja koji nisu bili pripadnici nikakvih JEDINICA već Hrvatskih obrambenih ratnih POSTROJBI.

Ukoliko je ovo bila vaša svjesna i smišljena obmana, a naoko izgleda kao sitnica i beznačajna, morate postati svjesni da je upravo takav skup “sitnica” u poraću vremenom doveo u pitanje definiciju agresije na Hrvatsku i obrambeni Domovinski rat (ISTINU!) pred vrata sve učestalije kvalifikacije agresije kao “građanskog rata” (NEISTINE!)

I na kraju, što da vam poručimo nakon svega ovog g. Kusiću, već to da nam je žao tko nam je predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Hrvatskoj.

Uredništvo Braniteljskog portala

 


Podijeli

Comments are closed.