UREDNIŠTVO Braniteljskog portala daje svoju potporu prosvjedu na rivi u Splitu PROTIV ratifikacije Istambuske konvencije!…

Ujedno se nadamo da se ovaj skup neće pokušati ispolitizirati kao što je to u dobroj mjeri bio skup potpore generalu Norcu na Rivi...

Podijeli

Urednišvo Braniteljskog portala daje potporu prosvjedu protiv potpisivanja IK u Splitu kao i svim ostalim naporima koji se ulažu u sprječavanje potpisivanja iste.

Naime, kao branitelji, znali smo za koje vrijednosti se borimo 90-tih i vjerujemo da smo se osim za  slobodu, samostalnost i suverenost, borili i za pravedno drušvo naslonjeno na kršćanske vrijednosi, tradiciju i obitelj. Krunica je jedan od glavnih simbola obrambenog Domovinskog rata i to ne bi nikako smjeli zaboraviti.

Isto tako smatramo, a to smo u nekoliko navrata vrlo detaljno obrazložili na našem portalu, kako je pitanje IK, svjetonazorsko i kako je njena nakana drugačija od one deklarirane od strane određenih političara.

Predstavljamo branitelje kojima, a nakon ovoliko godina, političke stranke ne znače puno i koji nisu njeni „taoci“ jer bitnija su nam djela od puste demagogije. Stoga, molimo predstavnike branitelja, suborce u politici i lancu odlučivanja, da osluhnu glas naroda, a time i velikog dijela branitelja, da se dobro informiraju i da glasaju i iznose svoje stavove po svojoj savjesti.

Izgleda da se nalazimo u kulturološkom ratu, a nasuprot našeg svjetonazora stoji, čini se, onai koji zastupaju likovi kao što je Bauk, frustrirani, bezobrazni, socijalist i neradnik kojemu je dopušteno da u Saboru RH govori gluposti bez da ga netko ušutka. Sam on i dosta njegovih kolega i istomišljenika su dokaz koliko smo tolerantno društvo i dokaz da nam ne trebaju skupi „moralni policajci“.

Još jednom, dajemo potporu prosvjedu na rivi u Splitu protiv ratifikacije IK i uvođenja rodne ideologije u društvo kroz regulative. Ujedno se nadamo da se ovaj skup neće pokušati ispolitizirati kao što je to u dobroj mjeri bio skup potpore generalu Norcu na Rivi.

Uredništvo Braniteljskog portala


Podijeli

Comments are closed.