UREDNIŠTVO: BRANITELJI HVALA VAM ŠTO STE HRVATSKOM NARODU SVOJOM KRVLJU DAROVALI SAMOSTALNU I DEMOKRATSKU DRŽAVU!

A svim drugim plaćenicima koji su zaduženi za urušavanje hrvatske i hrvatskog bića iznutra,poručujemo...

Neka nam ovaj Dan pobjede koji u hrvatskoj nažalost mnogi nisu željeli kao ni neovisnu i samostalnu državu Hrvatsku bude još jedan poziv na još veće zajedništvo. Hrvatski su branitelji snaga i moralna vertikala države, koju su svojom žrtvom i životima stvorili.
Podijeli

Poštovani hrvatski branitelji i suborci;

Uredništvo Braniteljskog portala Vama, našim suborcima želi sretan Dan hrvatske pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan svih hrvatskih branitelja koji su podnijeli najveću žrtvu i pogibelj u obrani svoje domovine protiv nadmoćnog srpskog i JNA jugokomunističkog agresora, kojeg smo vonički dotukli i dokrajčili u VRO Oluja…

Ujedno istu čestitku upućujemo, obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, obiteljima umrlih hrvatskih branitelja.

Neka nam ovaj Dan pobjede koji u hrvatskoj nažalost mnogi nisu željeli kao ni neovisnu i samostalnu državu Hrvatsku bude još jedan poziv na još veće zajedništvo. Hrvatski su branitelji snaga i moralna vertikala države, koju su svojom žrtvom i životima stvorili.

Oni drugi bestidnici i nemoralni kojima smo je dali u ruke doveli su našu državu u stanje kolapsa zbog svoje pohlepe i kriminala zbog kojega moraju odgovarati pred licem pravde.Doveli su je do toga da naši sinovi i kćeri, ali i cijele obitelji odlaze u treće zemlje trbuhom za kruhom.

A svim drugim plaćenicima koji su zaduženi za urušavanje hrvatske i hrvatskog bića iznutra,poručujemo;

Budite uvjereni da vam ne će uspjeti srušiti hrvatsko zajedništvo niti hrvatsko biće i duh naroda kojeg ste svi dobro vidjeli ovih dana kad su naši Vatreni donijeli zlatno srebro sa SP u Rusiji.

Našim političarima koje je birao hrvatski narod poručujemo, da olako ne pristaju na ucjene sa strane koje su nam postale svakodnevnica, što se najbolje vidi u čestim prozivanjima Hrvatske i Hrvata zbog izmišljenih, opskurnih i nametnutih termina koji nikako ne pristaju hrvatskom narodu, već je tu samo kako bi unosio nemir među hrvatske građane i hrvatske domoljube. Stoga ne nasjedajte na ove provokacije već se potrudite biti svoji i na svoj ,a ne na tuđi način ste dužni zastupati hrvatski narod, koji vas je postavio da služite istom tom narodu najbolje što možete, a ne tuđincima koji hrvatskoj zasigurno ne žele ništa dobrog. Njima su važni samo interesi i ništa drugo. Hrvatski narod sve to još uvijek strpljivo promatra i nemojte svojim lošim odlukama dovesti hrvatski narod u situaciju da koristi sve dozvoljene mu demokratske metode.

Uredništvo Braniteljskog portala

 

 


Podijeli

Comments are closed.