Spektakularna nova UFC 251 glavna borba

Glavna borba UFC 251...

Podijeli

Borba Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowaya nova je glavna borba UFC 251 priredbe…

Borba za titulu UFC-ove perolake kategorije, odnosno veliki revanš između Alexandera Volkanovskog i Maxa Hollowaya, nova je glavna borba UFC 251 priredbe koja se održava u subota 11. srpnja na Yas otoku u Abu Dhabiju. Do te promjene je došlo nakon što je ranije danas otkazana borba Kamarua Usmana i Gilberta Burnsa, odnosno nakon što je Burns dobio pozitivan nalaz COVID-19 testa,donosi fightsite…

Ova borba tako je za ovaj status nadmašila preostalu borbu za UFC titulu koja se nalazi na programu, onu u bantamu između Petra Yana i Josea Alda, koja će ujedno dati novog prvaka UFC-ove divizije do 61.5 kilogram.

Osim te dvije borbe, na glavnom programu nalaze se još dva duela ženskih kategorije. Revanš će odraditi Jessica Andrade i Rose Namajunas, a tu je i borba Paige VanZant protiv Amande Ribas. Jedna još borba dobit će priliku prijeći s uvodnog na glavni program, no još uvijek nije poznato koja bi to mogla biti. Kvalitetom i reputacijom boraca najbolje izgleda ona u poluteškoj kategoriji između Volkana Oezdemira i debitanta Jirija Prochazke.

D.J.


Podijeli