Podijeli

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata RH i Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine, reagirale su na prozivke Predraga Matića Miranda Mrsića vezane uz učestale i neargumentirane prozivke, iskrivljujuću i broj umirovljenih hrvatskih branitelja, a sve u cilju kako bi se kroz braniteljske mirovine omalovažili hrvatski branitelji, a samim tim i obrambeni domovinski rat…Nedavno se priopćenjem obratilo i Ministarstvo hrvatskih branitelja u kojem je navedeno da takve laži i objede od strane SDP-ovaca podliježu i kaznenom progonu.

Ministarstvo-Mrsiću: ‘6579 hrvatskih branitelja umrlo je u zadnje dvije godine’… Mrsićeve izjave podliježu kaznenom progonu…

Priopćenje braniteljskih udruga u cijelosti…

Zbog učestalih napada na branitelje i iznošenje neistina kojima je cilj skupljanje političkih poena za predstojeće izbore za europski parlament, mi hrvatski branitelji okupljeni u Zboru udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, Udrugu specijalne policije iz Domovinskog rata i Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine zgroženi smo i osuđujemo takvo zlonamjerno i manipulativno obraćanje javnosti.

Hrvatski su branitelji za vrijeme obrambenog i oslobodilačkog Domovinskog rata bili uz hrvatski narod, a hrvatski narod uz branitelje i ta je veza neraskidiva. Niti jedna politička stranka/opcija ne bi smjela manipulirati hrvatskim narodom iznoseći neistine i iskrivljene slike o hrvatskim braniteljima i Domovinskom ratu.

Što se vrli lideri, ne pozabave posljedicama velikih ljudskih i materijalnih stradavanje – izravnom i neizravnom ratnom štetom te naplatom iste od onih koji su razorili Hrvatsku, ukidanjem srpskog Zakona o univerzalnoj jurisdikciji za suđenja za ratne zločine u prijevodu pravna agresija na Republiku Hrvatsku, isplatom mirovina aboliranih građana Republike Hrvatske koji su bili sudionici oružane pobune na Republiku Hrvatsku,isplatom mirovina bivših pripadnika takozvane JNA koji su izvršili na agresiju na Republiku Hrvatsku.
Nadalje, milijardama privatizacijskih kuna i razotkrivanjem stvarnih krivaca za tešku gospodarsku situaciju u RH.
Hrvatski branitelji i hrvatski narod znali su birati i odabrati 90-ih godina a znat će i sada, kao i na svim budućim izborima. Ovom prilikom molimo sve građane Republike Hrvatske da iziđu na predstojeće izbore za europski parlament i glasaju po svojoj savjesti.

Demokratske vrijednosti upravo su omogućili hrvatski branitelji zajedno sa hrvatskim narodom u Domovinskom ratu, da svatko može birati i biti biran stoji u priopćenju ovih udruga uz pozdrav;

Domovini uvijek vjerni!

T.H.


Podijeli

1 KOMENTAR

  1. O čemu vi pričate?!!!!!!!!!!Pa vi ste isti goli kurac kao i MRSIĆ I MATIĆ!!!!!!!!VI STE SAMO ADZ-OVSke podružnice i kao takve ste odavno trebali biti ukinute!!!!!!!!!BOLI VAS KURAC ZA VEĆINU BRANITELJA A POGOTOVO ZA ONE KOJI NISU HRVI I ZA ONE KOJI NISU POLITIČKI PODOBNI!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva × 1 =