Udruga Hrvatskih Studenata München organizira mimohod na dan sjećanja žrtvama grada Vukovara

Mimohod se održava za sve hrvatske žrtve koje su za vrijeme Domovinskog rata stradale na području grada Vukovara, a posebno za sve poginule i nestale hrvatske branitelje koji su svoje živote izgubili u obrani grada Vukovara...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Udruga Hrvatskih Studenata München e.V. (UHS) organizira po treći put mimohod na dan sjećanja žrtvama grada Vukovara. Mimohod će se održat u subotu, 18.11.2017 u 19 sati u centru grada Münchena.

Mimohod se održava za sve hrvatske žrtve koje su za vrijeme Domovinskog rata stradale na području grada Vukovara, a posebno za sve poginule i nestale hrvatske branitelje koji su svoje živote izgubili u obrani grada Vukovara. Također se sjećamo zločina počinjenih nad hrvatskim braniteljima, civilima i medicinskom osoblju vukovarske bolnice na poljoprivrednom dobru Ovčara.

Mimohod započinje na Odeonsplatzu i završava na Königsplatzu. Prije početka mimohoda studenti će skupljati donacije i dijeliti “svijeće za Vukovar”. Nakon mimohoda slijedi raznolik program s nastupom folklorne skupine fra Andrija Kačić Miošić Hrvatske katoličke zajednice München, te članova Franjevačke mladeži München i članova Udruge Hrvatskih Studenata München.

Cjelokupni program “Sjećanje na pad grada Vukovara” počinje u subotu, 18.11.2017, sa mimohodom i završava sa svetom misom u nedjelju, 19.11.2017 u 12:30 sati, u crkvi svetog Mihaela na Marienplatzu (Neuhauserstr. 6, 80331 München).

Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže narednih dana (18.11.2017 i 19.11.2017) i svojim otvorenim srcem podrže studentski mimhod “Sjećanje na žrtvu Vukovara” za sve heroje Domovinskog rata koji su svoje živote položili za našu slobodu i slobodu budućih generacija.

Točne termine održavanja pojedinih programa možete pronaći u dodatku ovoga maila.

Za sva pitanja uz organizaciju stojimo Vam na raspolaganju.
uhs.muenchen@gmx.de
Kontaktirajte nas putem maila te preko www.facebook.de/udruga.hrvatskih.studenata
S poštovanjem,  UHS München
G.S.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •