U vukovarskom naselju Lipovača, na nogometnom igralištu, dvaput je poderana hrvatska zastava…

Mislili smo da je to djelo pijanih osoba, stavili smo drugu zastavu i nismo htjeli zvati policiju, ali nakon dva dana druga zastava je isto uništena...

Ilustacija-foto-Braniteljski-portal-Mladen Milošević-pokidana hrvatska zastava na spomeniku poviše krčića
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

U vukovarskom prigradskom naselju Lipovača, na nogometnom igralištu, dvaput je poderana hrvatska zastava. Prvi put u petak, drugi put u nedjelju.

Kako je objavio HRT, prvi put je zastava poderana u petak u večernjim satima, u subotu je stavljena nova zastava, a u nedjelju je i ta nova uništena od strane “nepoznatih” vandala.

screenshot

“Mislili smo da je to djelo pijanih osoba, stavili smo drugu zastavu i nismo htjeli zvati policiju, ali nakon dva dana druga zastava je isto uništena i zaključili smo da bi bilo najbolje obavijestiti policiju jer se radi o osobama kojima ta zastava smeta”, izjavio je tajnik NK Lipovača Hrvoje Budimir.

D.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

17 KOMENTARI

 1. ?? pazite sad ovo. Prošle godine me komunalni redar u Zaboku tražio da zbog nečije prijave moram skinuti državnu službenu zastavu s balkona ili će me prijaviti policiji, jer nije državni praznik, dok su istovremeno na Općini i na Poreznoj visile poderane izblijeđene zastave, a na policiji je ni nije bilo; sad ima. Naravno, poslala sam mailove u vezi tog slučaja na mnoge adrese i dobila povrat da sam u skladu sa zakonom. U MUPu u Zagrebu su bili malo u čudu što bi me itko prijavio ako je zastava izvješena u skladu sa zakonom. Naravno, otišla sam kod dotičnog komunalca i rekla mu nek slobodno potegne prijavu, a usput nek prijavi i odgovornu osobu s Porezne i Općine zbog sramoćenja države s takvim ofucalim i poderanim zastavama. Da li su kaznili odgovorne osobe u pravnoj ne znam, ali zastave su promjenili, a mene više nisu maltretirali. Eto, u takvoj državi mi živimo. Muž i ja smo se čudili što nas u 10 dana nitko nije prijavio za zastavu, ali deseti dan su naša očekivanja ipak ispunjena, a u MUPu su se čudili što su nas uopće maltretirali radi toga. S obzirom da Pupovčeve Novosti prikazuju hrvatsku zastavu kao šnitu pršuta, o tome što Frljić izvodi s hrvatskom zastavom bolje ne pričati iako se on skriva iza neke kao umjetnosti, s obzirom da ovi kod Vukovara ju deru i skidaju i još ima drugih slučajeva, prema tome iz toga zaključujem da je u Hrvatskoj poželjnije vandalizirati i sprdati se sa hrvatskom zastavom nego ju s ponosom i u skladu sa zakonom istaknuti.

 2. Četnik nije. PoČetnik je, vrlo vjerojatno, i to iz kuće s odličnim kućnim odgojem ali protiv Hrvatske? I to tzv. Hrvatske institucije ne brine jer očito čekaju presudu i osudu sudova u Njemačkoj, Mađarskoj …. Ne daj Bože da oni sami reagiraju. S obzirom koliko se tog nakota uvuklo u te tzv. Hrvatske institucije ništa čudno!

  • jer nebi to odrasli radili ako primaju kune koja je Pavelič prvi uveo ,jedu kruh hrvatski ,voze grb hrvatstva na svojim autima itd itd..onda bi se i toga svega odrekli radi ideologije ili bi otišli u neku sebi prikladniju zemlju živjeti…eto tako bi ja ako mi nebi pasali zakoni u državi koja me hrani i gdje živim…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dvanaest − 4 =