U tijeku velika akcija USKOK-a: Uhićeni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, Bandićevi vozači, ‘Kralj Adventa‘…

Uhićenja u Zagrebu...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Policija ispred stana Kazimira Bačića

Rano jutros- Uhićenja u Zagrebu…

Uhićenja se provode zbog sumnje u kaznena djela počinjena u vrijeme bivše zagrebačke gradske uprave. Još se ne zna kako je točno u sve umiješan glavni ravnatelj HRT-a Bačić

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o sumnjama u kaznena djela počinjena u vrijeme bivše gradske uprave, koncem prošle i u prvoj polovici ove godine.

Među uhićenima je navodno nekoliko poznatih osoba, a jedna od njih je i ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, donosi jutarnji.hr.

Policija je jutros došla u pretres njegova doma na zagrebačkom Tuškancu, a za sada nema službenih informacija za što ga se konkretno tereti.

VIDEO-OVDJE – http://https://web.facebook.com/jutarnji.list/videos/875761760011745/?t=294

Među uhićenima su i Bandićevi vozač Zdravko Krajina i Vladimir Džaja, nekadašnja šefica stručne službe gradonačelnika Andreja ŠulentićJelena Čeklić bivša članica Povjerenstva za davanje javnih površina u zakup, te Denis Mohenski, poznat pod nadimkom ‘Kralj Adventa’,donosi jutarnji.hr.

foto-screenshot

10:26 Policija je i dalje na Tuškancu, a u kući uhićenog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića traje pretres,. Kako javlja reporter Jutarnjeg Tomislav Kukec, istražitelji su pretražili i garažu.

OGLASIO SE TOMAŠEVIĆ

“Jutros u 6:00 su službenici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli izvide u službenim prostorijama Gradske uprave na Trgu Stjepana Radića 1.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević kratko je poručio da nova Gradska uprava u potpunosti podržava neovisan rad državnih institucija te da će se i dalje zalagati za trasparentnost rada gradske uprave, svih gradskih ureda, poduzeća, ustanova i povezanih društava”, poručili su iz Grada.

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × tri =