U SPLITU ZAGRMILA HRVATSKA “Marine Le Pen”: Dr. Sanja Bilač – ‘Trebamo suverenističku politku, mi ćemo odlučivati kako će Hrvatska izgledati!’

Svjedočimo načinu na koji se provodi- gušenju demokracije, iz čega nužno proizlazi da je potrebno promijeniti način na koji politika upravlja Hrvatskom...

SANJA BILAČ-"HRVATSKA MARINE LE PEN"-Ili ćemo se izboriti za očuvanje hrvatskog nacionalnog identiteta, suvereniteta, demokracije i budućnosti Hrvatske ili ćemo šutke promatrati njezino ubijanje, rastakanje koje provodi aktualna politika pod kontrolom briselskog establišmenta.
Podijeli

Aktualna vrhuška usudila se manipulirati i Katoličkom Crkvom i njezinim veledostojnicima, pokazali su da im ništa nije sveto! Ovo je bio pokušaj odvajanja Crkve od naroda, ali nisu uspjeli u tome i neće nitko!

Hrvatski narod je donio odluku: Hrvatska u Zagrebu, Hrvatska danas ovdje u Splitu”, poručila je dr. Sanja Bilač pred prepunom splitskom Rivom na prosvjedu protiv ratifikacije Istanbulske konvencije u četvrtak, dan uoči glasovanja o njezinoj ratifikaciji u Hrvatskom saboru.

Govor dr. Sanje Bilač u cijelosti donosimo u nastavku.

“Dobra večer Splite, dobro večer Hrvatska! Bravo Splite!
Upućujem vam večeras srdačan pozdrav s veličanstvene Rive!
Pozdravljam cijelu domovinsku i iseljenu Hrvatsku!
Poseban pozdrav upućujem hrvatskim braniteljima!

Ja sam Sanja Bilač i želim vas podsjetiti na jedan važan događaj:

Baš ovdje, na istom mjestu, prije više od 20 godina, nakon okončanja vojno-redarstvene operacije Oluje, 26. kolovoza 1995., prvi hrvatski predsjednik i otac domovine, dr. Franjo Tuđman održao je legendaran govor u kojem je upozorio, dobro zapamtite:
“Da bi smo stvorili hrvatsku državu, obranili je i gradili po svojoj volji, sami moramo donositi odluke!

Hvatska se danas nalazi na prekretnici i vi ste, dragi prijatelji, to osjetili. Zato i jeste ispunili svojim srcem ovu Rivu!

Ili ćemo se izboriti za očuvanje hrvatskog nacionalnog identiteta, suvereniteta, demokracije i budućnosti Hrvatske ili ćemo šutke promatrati njezino ubijanje, rastakanje koje provodi aktualna politika pod kontrolom briselskog establišmenta.

Hrvatski narod je donio odluku. Hrvatska se dogodila nedavno u Zagrebu. Hrvatska je danas ovdje u Splitu.

Ovo je jasna poruka vlasrodršcima da hrvatski narod neće dozvoliti, ne samo rastakanje hrvatskog identiteta i suverenosti, difamiranje hrvatskog čovjeka, kršćanina, katolika, već jasno poručuje: Mi ćemo odlučivati kako će Hrvatska izgledati, i kojim ćemo putem nastaviti! Narod će o tome odlučiti!

Hrvatski muž, Ante Starčević, u svojem prvom govoru u Hrvatskome saboru, zamislite, 1861. godine, ustvrdio je: “Pravo naroda sveto je i nedvojbeno načelo”.

A to načelo danas ne živi u Hrvatskoj. Načelo prava naroda s aktualnom politikom je ugroženo. Aktualna koalicija na vlasti nema legitimitet jer je stvorena političkim inženjeringom, protivno volji birača! Takva vlada provodi antihrvatsku politiku na štetu hrvatskog naroda.

Hrvatski narod danas svjedoči procesu u kojem aktualna politika na čelu s premijerom u hrvatsko društvo ozakonjuje neprihvatljivu ideologiju s ciljem redefiniranja demokratske i suverene hrvatske države u totalitarističkog briselskog klona.

Prisjetimo se kako je tlo Europe ne tako davno svjedočilo razornim posljedicama nametanja neprihvatljivih ideologija poput nacizma i komunizma. Posljedice su poznate.

Sve su one u svojoj srži imale istu osnovu: odbacivanje kršćanstva na kojem je nastala stara Europa, njezine tradicije i običaja ljudi na ovim prostorima.

Manipulacija, zastrašivanje i ucjene metode su kojima se danas služi politika koju provodi aktualna vlast. Tako se, nametanjem neprihvatljive: neprirodne, neznanstvene i štetne ideologije sadržane u IK kao jedine prihvatljive, definira smjer kojim ide Hrvatska: smjer novom totalitarizmu na tlu Europe.

Svjedočimo načinu na koji se provodi- gušenju demokracije, iz čega nužno proizlazi da je potrebno promijeniti način na koji politika upravlja Hrvatskom.

Konvencija nametnuta narodu, nije samo zadatak poslušnika, već i pokušaj da se hrvatsko društvo još jednom podijeli, a zna se da je tako najlakše vladati. S druge strane, u pozadini se presijecaju žile kucavice hrvatske države: od ekonomije do demografskog egzodusa: treba je slomiti, obezvrijediti, opustošiti, ostaviti bez imena i roda.

Uoči ratifikacije IK u Saboru: podsjećam na ’91. godinu, kada su saborski zastupnici SDP-a odbili glasovati o samostalnosti Hrvatske.

Aktualna vrhuška usudila se manipulirati i Katoličkom Crkvom i njezinim veledostojnicima, pokazali su da im ništa nije sveto!
Ovo je bio pokušaj odvajanja Crkve od naroda, ali nisu uspjeli u tome i neće nitko!

Hrvatski narod je donio odluku: Hrvatska u Zagrebu, Hrvatska danas ovdje u Splitu.

Dopustite mi na kraju da sažmem poruke s ovoga skupa…

1. Ne Istanbulskoj konvenciji, ne ideologiziranju i ne novom totalitarizmu u Hrvatskoj!

2. Ovim skupom želimo uklanjanje uzroka ovakvog stanja u Hrvatskoj jer je Hrvatska je moralno, financijski i druhovno opustošena zemlja!

3. Dosada nas je Plenković napravio slugama i papučarima briselskih birokrata.

Hrvatska treba suprotnu politiku: suverenističku! Poput naših susjeda: Mađara, Poljaka, Austrijanaca.

4. Nemamo više vremena za život u postojećem državnom poretku, u kojem nema popravka. Zato trebamo novi izborni zakon jer aktualni generira upravo ovakve političare koje mi danas želimo maknuti s vlasti. To Hrvatska mora promijeniti, dragi prijatelji!

5. Za novu politku, za novi narodni preporod, Hrvatska mora dati nove ljude: naše sinove i kćeri: umne, hrabre i časne domoljube koji će osmišljavati i usmjeravati hrvatsku politiku.

I na kraju ću ponoviti:

“Da bi smo stvorili hrvatsku državu, obranili je i gradili po svojoj volji, moramo sami donositi odluke!

Ovaj skup je poruka aktualnim vlastodršcima: Neka probaju ignorirati svoj narod i ovaj put! A onda više neće biti puna samo splitska Riva, nego svi trgovi u Hrvatskoj!

I dozvolite mi na kraju: dobila sam jednu sms-poruku, posebnu, za vas, dragi prijatelji. Ima ih jako puno, ali pročitat ću ovu najkraću:

“Draga Sanja, dragi prijatelji, Hrvatice i Hrvati, Splićanke i Splićani, ponosni hrvatski narode! S dušom i srcem smo s vama! Iz hrvatske Petrinje, s tribine svjedočenja plamenu potpore svima nama hrvatskog generala Slobodana Praljka. Bog vas blagoslovio, ponosni smo na vas!
Vaši:
Viktorija Kaleb, akademik Pečarić, dr. Međimorec, Nenad Piskač i Marko Ljubić

Hvala Splite!”

Završila je svoj govor Dr.Sanja Bilač u manirima dobro poznate predstavnice francuske desnice “Marine Le Pen”

Je li splitski prosvjed iznjedrio hrvatsku lidericu desnice ili hrvatsku “Marie Le Pen”-dr. Sanju Bilač koja je svoje poruke protiv Istanbulske konvencije jasno i glasno odaslala hrvatskoj vladi i saborskim zastupnicima, sa prepune hrvatskim narodom, splitske rive

M.M. Viribus Unitis

FOTO SA SPLITSKE RIVE KOJA JE BILA PREPUNA HRVATICAMA I HRVATIMA KOJI NE ŽELE IK

 


Podijeli

Comments are closed.