U sklopu boravka u SAD-u, Hrvatska nogometna reprezentacija gostovala je kod Hrvatsko-američkog društva Kralj Tomislav.

Dajte nam podršku, treba nam - pripremamo se za Svjetsko prvenstvo - a među hrvatskim narodom puno je nade i strepnje uoči takvog natjecanja. Znam da ćete biti uz nas, bilo u Rusiji, bilo pred televizijom. Mi ćemo napraviti sve u svojoj moći da sve nas Hrvate učinimo ponosnima"...

Foto: Tomislav Pacak/"Dragi Vatreni, dobro nam došli. Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Mi na televiziji pozorno pratimo svaki vaš pogodak i promašaj.
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U sklopu svog boravka u SAD-u, Hrvatska nogometna reprezentacija gostovala je kod Hrvatsko-američkog društva Kralj Tomislav.

Vatreni su se s društvom hrvatskih iseljenika u Sjedinjenim Američkim Državama družili u Fort Lauderdaleu, a dočekalo ih je oko 160 Hrvata pretežito s Floride, ali i iz drugih krajeva SAD-a (New York, Chicago, Philadelphia, Los Angeles…) te Kanade.

Reprezentativci i stručni stožer darovali su im tom prilikom plaketu i dres s potpisom svih igrača, a domaćini su Vatrenima također uručili prigodne darove.

Danko Grgas, predsjednik društva, poručio je izabranicima Zlatka Dalića:

“Dragi Vatreni, dobro nam došli.

Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Mi na televiziji pozorno pratimo svaki vaš pogodak i promašaj. Kada se vi veselite, i mi se veselimo s vama. Želja nam je da budete još jači i bolji te na Svjetskom prvenstvu podignete pobjednički trofej. Uživali smo gledati vas prošle godine protiv Meksika u Los Angelesu i niti u snu nismo mislili da ćemo ove godine upravo mi nešto pripremati za vas. Nadam se da vas nismo iznevjerili i hvala što ste nam priuštili ovo zadovoljstvo, nevjerojatan je osjećaj biti u društvu naših sportaša, posebno nogometaša. Igrajte s punim srcem protiv Perua, kao i uvijek, i želimo vam puno uspjeha”.

Hrvatski je izbornik biranim riječima uzvratio gostoljubivim domaćinima koji su pripremili uistinu lijepo druženje:

“Hvala na prijemu, s velikim smo veseljem primili vaš poziv da budemo vaši gosti. Velika nam je čast i zadovoljstvo, znamo koliko vam znače hrvatska reprezentacija i naša domovina. Radujemo se vidjeti vašu djecu u hrvatskim dresovima, a sve vas pozivamo na utakmicu. Dajte nam podršku, treba nam – pripremamo se za Svjetsko prvenstvo – a među hrvatskim narodom puno je nade i strepnje uoči takvog natjecanja. Znam da ćete biti uz nas, bilo u Rusiji, bilo pred televizijom. Mi ćemo napraviti sve u svojoj moći da sve nas Hrvate učinimo ponosnima”.

D.J.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

sedamnaest + 17 =