U kući kod Ploča pronađen mrtav muškarac. Sin nakon svađe zadavio oca jer mu nije htio dati automobil

Nisu željeli ništa komentirati dok ne budu poznate okolnosti ovog nemilog događaja...

Podijeli

Danas u poslijepodnevnim satima na Staševici se dogodio nezapamćen zločin. Kako neslužbeno doznajemo, piše ploce.com. došlo je do svađe između oca i sina koja je završila tragičan način ubojstvom gdje je sin zadavio oca…

Policija je priopćila kako je u tijeku očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Nisu željeli ništa komentirati dok ne budu poznate okolnosti ovog nemilog događaja.

Neslužbeno doznajemo da je sin N.K. ubio svog oca Z. K. Navodno je riječ o ubojstvu davljenjem. Po jednoj verziji priče ugušio ga je jastuko, a po drugoj rukama. Detalji će biti poznatiji nakon obavljenog očevida.

Ubojstvu je prethodila obiteljska svađa koja je okončana na ovako svirep način. Ubojica N. K. navodno je od oca tražio da mu da automobil. Kad mu ga otac nije dao izbila je svađa. N.K. se zatim zatvorio u sobu, a otac ga je išao smirivati. U napadu bijesa i agresija savladao je oca ugušivši ga.

Ubojica, N.K. je navodno otprije poznat po svom nasilničkom ponašanju a po pričanju mještana Staševice bio je sklon i konzumaciji droga, piše slobodnadalmacija...

D.K.


Podijeli

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here