DOLIJAO!…U Kninu uhićen muškarac s prebivalištem u SAD-u koji je na internetu širio mržnju prema Hrvatima. Strpan je u zatvor na 15 dana

VRIJEĐAO NACIONALNE OSJEĆAJE HRVATA....Na svom je otvorenom profilu na društvenim mrežama objavljivao sadržaje koji vrijeđaju nacionalne osjećaje...Uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana...

foto-arhiva-Braniteljski portal-PP-KNIN
Podijeli

Šibenska je policija na 15 dana u zatvor poslala Amerikanca koji je širio mržnju prema Hrvatima…Muškarac s prebivalištem u SAD-u završio je u zatvoru na 15 dana zbog objava na društvenim mrežama, priopćila je PU šibensko-kninska. Kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom provedeno je u kninskoj policijskoj postaji.

Uhićenog se 55-godišnjaka sumnjiči da je prošlog i pretprošlog ljeta na svom otvorenom profilu na društvenim mrežama iz mržnje objavljivao sadržaje koji vrijeđaju nacionalne osjećaje građana Republike Hrvatske, čine je počinio prekršaj iz čl. 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija, javlja RTL.

Uz Optužni prijedlog je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je Rješenjem određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana.

H.H.

VEZANE VIJESTI

Gdje ste bili kad su se u Kninu progonili hrvatski generali? Evo kako je počeo prvi mimohod hrvatskih branitelja u Kninu.


Podijeli