U Japanu slavljena misa zadušnica za žrtve Vukovara!…Misa za žrtve Vukovara tradicionalno se održava u Nagasakiju, gradu koji je također upoznao najgore strahote ratnoga stradanja!

Misa za žrtve Vukovara tradicionalno se održava u Nagasakiju, gradu koji je također upoznao najgore strahote ratnoga stradanja, te je posebno osjetljiv prema onima koji su žrtve sukoba....

FOTO: V. TUMIR // MISA ZADUŠNICA ZA ŽRTVE VUKOVARA
Podijeli

U organizaciji Veleposlanstva Republike Hrvatske u Japanu i Društva japansko-hrvatskog prijateljstva u Nagasakiju je u četvrtak 18. studenog 2021., u katedralnoj crkvi Bezgrešnog začeća u Urakamiju, slavljena misa zadušnica za žrtve Vukovara, prenio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije…

Misu je predslavio predsjednik Biskupske konferencije Japana nadbiskup Nagasakija mons. Josip Mitsuaki Takami. Suslavili su mons. Većeslav Tumir, svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije na službi savjetnika Apostolske nuncijature u Japanu te nekolicina svećenika nadbiskupije Nagasaki.
Veleposlanik Republike Hrvatske Dražen Hrastić, u molitvi vjernika molio je da Gospodin u svoje kraljevstvo primi sve nevine žrtve, utješi ožalošćene te udijeli pravo pokajanje i obraćenje počiniteljima ratnih zločina.
Misa za žrtve Vukovara tradicionalno se održava u Nagasakiju, gradu koji je također upoznao najgore strahote ratnoga stradanja, te je posebno osjetljiv prema onima koji su žrtve sukoba.
L.K.
VEZANE VIJESTI

Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =