U Hrvatskoj svi lažu, samo ON, Pupovac, govori istinu…

Da nije žalosno, bilo bi smiješno...

i-lustracija
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Svi lažu, samo ne i ON!

Srbi opet izmišljaju i ne govore istinu. Naime, predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta, kako piše portal beogradske Politike (6. 9. 2019.) ocijenio je da „ustaške snage“ obavljaju sve veći pritisak na predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca tražeći da se javno ispriča zbog toga što je rekao „apsolutnu istinu da u Hrvatskoj vlada atmosfera mržnje i netrpeljivosti i da se u Hrvatskoj rehabilitira ustaštvo“.

Također ističe da glavnu ulogu u procesu rehabilitacije ustaštva igraju Katolička crkva, većina političkih stranaka, neke nevladine organizacije, prije svih, udruge hrvatskih branitelja, pojedine nacionalne institucije, kao i dio hrvatskih medija.

Linta je također ocijenio  da je Pupovac naivno vjerovao da će Hrvatska poslije ulaska u EU krenuti u proces suočavanja sa ustaškom i zločinačkom prošlošću i da će poštivati ljudska prava srpskog naroda, prenosi Tanjug.

Međutim, po ovom notornom politikantu, to se nije dogodilo, već je u Hrvatskoj od 2013. krenuo „novi val ustašizacije Hrvatske“.

Dakle, u Hrvatskoj svi lažu, samo ON, Pupovac, govori istinu!

Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

Nije nam poznato o kakvoj se „ustašizaciji“ radi u Hrvatskoj, gdje taj tip zajedno s predsjednikom SDSS-a (političke stranke koju su osnovali osuđeni ratni zločinac Goran Hadžić i čovjek poznat po zlu Vojislav Stanimirović) susreće i vidi ljude s kapama na kojima je slovo U, a ne vidi probleme na nacionalnoj osnovi u svojoj državi tj. u Republici Srbiji.

Što primjerice radi ratni zločinac i član srpskog parlamenta Vojislav Šešelj? A kako svako malo blate Hrvatsku članovi tamošnjih vodećih političkih stranaka, pa i sam premijer Aleksandar Vučić?

Službena Srbija nikako se ne može ili ne želi  odmaknuti od „fašističkih pretenzija“ na Republiku Hrvatsku, odnosno nikako da se pomiri s činjenicom da su započeli i sve ratove izgubili.

A Pupovac, Srbin po zanimanju, u Hrvatskoj jedino ima podršku od takvih kakav je i sam.

Naime, ovaj jadni političar izmišljajući „crne vrane“ i „ugroženost“ Srba nastoji se prikazati kao „zaštitnik“ ove manjine, iako ga većina Srba koji mirno i dostojanstveno žive u Hrvatskoj odbacuju, kao popušenu cigaretu. Prije bi bilo da se popularni Pupi plaši da će mu svaki čas Uskok ili DORH zbog financijskih i inih malverzacija zakucati na vrata, pa  se „priprema“ za obranu u stilu „progone me po nacionalnoj osnovi“.

Sve u svemu, Pupovac i njegova šovinistička svita,  koštaju  hrvatsku državu i hrvatske građane barem kao jedno brodogradilište, ali i tome mora doći kraj.

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)  

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala  već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora** 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × četiri =