TUŽAN RASTANAK OD HRVATSKOG TIGRA! I SIVI SOKOL SE DOŠAO POZDRAVITI S PAJOM!

-Možemo samo reći da je sokol nakon što je lebdio nad Pajinim grobom nekoliko minuta te nakon tog nad nama svima napravio tri gruga i tri se puta oglasio, u pratnji još jednoga otišao u vječnost i nebeska prostranstva svoje Promine...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Oko tri tisuće hrvatskih branitelja, prijatelja i suboraca ispratilo je Tigra Željka Tošića-Paju do njegovog posljednjeg počivališta.

Jako teško je pričati o rastanku sa našim Pajom, našim neustrašivim Tigrom od kojeg su se na Prominskom groblju oprostili njegovi najbliži, od staroga oca, dvoje malodobne djece, supruge i Pajine uže obitelji kao i veliki broj njegovih Tigrova i ostalih hrvatskih branitelja i prijatelja iz cijele Hrvatske.
Iznenadnom i preranom smrću, Pajo nas je napustio u svojoj 51-oj godini.
-Toliko tuge, i ponosa, redom prekaljenih ratnika i Pajinih suboraca niz čija su skamenjena lica potekle suze se teško može vidjeti. Stekao se dojam da je suzu za Pajom pustila i čvrsta Prominska siva stina.

U trenutku ispaljenja tri počasna plotuna svi su ostali kao skamenjeni.

 Nad Pajin grob doletio je sivi sokol.

 -U samom trenutku ispaljivanja tri počasna plotuna doletio je sivi sokol i ostao lebdjeti nad  Pajinim grobom nekoliko minuta. Svi smo ga vidjeli i mnogima od nas je to bio jasan znak. Skoro je tri minute lebdio nad Pajinim grobom.

 -Jednostavno smo svi ostali skamenjeni viđenim. Nemoguće je da sokol tek tako doleti među toliko naroda, a posebice kad su odjeknula tri počasna plotuna.
-Svi smo mi u domovinskom ratu nosili krunicu oko vrata ili na ramenu, krunicu koja je svjedočila našu iskrenu povezanost sa crkvom i odanost dragom Bogu.
-Ovako nešto nikada nismo doživjeli potvrdili  su mnogi koji došli  ispratiti Paju. Sokol se samo odnekud pojavio, nadletio je sve i ostao lebdjeti nad Pajinim grobom na visini od nekih dvadestetak metara.
-Možemo samo reći da je sokol nakon što je lebdio nad Pajinim grobom nekoliko minuta te je nakon tog nad nama svima napravio tri kruga i tri se puta oglasio, u pratnji još jednoga kriknuvši tri puta otišao u vječnost i nebeska prostranstva svoje Hrvatske i  Promine.
Neka mu je vječna slava i hvala na svemu što je uradio sa svoju Domovinu i obitelj kojoj je u zahvalu za Pajin nemjerljiv doprinos u Hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu predan hrvatski stijeg u znak sjećanja na ovog Hrvatskog diva, heroja i supruga.
Počivao u miru Božjem u nebeskim prostranstvima na koje ga je došao i SIVI SOKOL ispratiti.
JEDNOM TIGAR UVIJEK TIGAR!

M.M.Braniteljaki portal

FOTOGALERIJA

FOTO/BRANITELJSKI PORTAL

 FOTO/BRANITELJSKI PORTAL

Braniteljaki portal


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •