Trump na prvom skupu nakon zaraze: ‘Američka medicina će izbrisati kineski virus’…oštro kritizirao Bidena…demokratski program još je dalje od socijalizma – komunistički.

“Crnci i Latinoamerikanci odbacuju radikalnu socijalističku ljevicu i prihvaćaju naše pro-poslovnu, pro-radničku, pro-policijsku politiku, mi želimo zakon i red, i proameričku agendu”...

Podijeli

Američki predsjednik Donald Trump održao je u subotu ispred Bijele kuće prvi javni skup, od kada mu je bila potvrđena zaraza covidom-19, poručivši pritom da se osjeća odlično…

Nekoliko stotina ljudi okupilo se na mirnom prosvjedu predvođen motom zakon i red.

twitter

Trump je s balkona Bijele Kuće poručio okupljenima da će američko cjepivo za kineski virus biti spremno vrlo, vrlo brzo.

“Američka znanost i medicina će izbrisati kineski virus”, rekao je američki predsjednik.

Događaj službenog naziva “mirni prosvjed za zakon i red”, dijelom je organizirala fondacija “Blexit”, koja nastoji pridobiti glasove crnaca, skupine tradicionalno naklonjenih demokratima, za republikance i Donalda Trumpa. Blexit ima aluziju na Brexit, a odnosi se na napuštanje Demokrata od crnačke zajednice.

“Crnci i Latinoamerikanci odbacuju radikalnu socijalističku ljevicu i prihvaćaju naše pro-poslovnu, pro-radničku, pro-policijsku politiku, mi želimo zakon i red, i proameričku agendu”, rekao je Trump, prenosi Breitbart.

Trump je u svom govoru oštro kritizirao Bidena te dodao da je demokratski program još dalje od socijalizma – komunistički.

Trumpov prvi službeni predizborni skup održat će se na Floridi.

T.H.


Podijeli