Podijeli

Američki predsjednik Donald Trump čestitao je vlasniku UFC-a Dani Whiteu na održavanju prve UFC priredbe mješovitih borilačkih vještina u subotu navečer u Jacksonvilleu na Floridi, te je pozvao na ponovni početak sportskih nadmetanja u SAD-u…

-(FOTO-VIDEO-)LUDA UFC-249 NOĆ- Gaethje prebio Fergusona za privremenu titulu, Cejudo zadržao pojas, a Ngannou došao do novog brutalnog nokauta…

Prvi meč na UFC 249, u kojem je Justin Gaethje pobijedio Tonnyja Fergusona, prvi je veliki sportski događaj u SAD-u koji je održan od kada su uvedene restrikcije zbog sprečavanja širenja korona virusa.

Trump je u snimljenoj poruci na sportskom kanalu ESPN kazao kao je “važno da se vrate sportske lige”, prenosi CNN.

“Idemo se igrati. Vi održavajte socijalno distanciranje i štogod je potrebno, ali nama treba sport. Želimo da nam se vrati sport”, poručio je Trump.

Unatoč povratku i uspješno organiziranoj priredbi na Floridi, UFC i White su se suočili s otkazivanjem jedne od glavnih borbi između Ronalda “Jacare” Souze i Uriah Halla jer je Brazilac Souza bio pozitivan na koronavirus neposredno prije borbe.

Inače je američki predsjednik Donald Trump veliki fan UFC-a , a među borcima ima i neke svoje miljenike koje ne propušta doći pogledati.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × četiri =