TRENER TRAMEZZANI NAKON UTAKMICE U KOJOJ JE HAJDUK PORAŽEN OD LOKOMOTIVE NA POLJUDU

Hajduk je rezultatom 1:0 poražen od Lokomotive na Poljudu u utakmici 18. kola HT Prve lige...

Podijeli

Hajduk je rezultatom 1:0 poražen od Lokomotive na Poljudu u utakmici 18. kola HT Prve lige. Trener Paolo Tramezzani nije imao niti jedan razlog za zadovoljstvo nakon ove utakmice, a odgovornost je preuzeo na sebe, donosi hajduk.hr.

TRAMEZZANI: LOKOMOTIVA NAM JE ODRŽALA LEKCIJU! IGRALI SU BAŠ ONAKO KAKO BIH HTIO DA IGRA HAJDUK…
‘Moram sada neke stvari promijeniti. Želim da igramo drukčiji nogomet, s drukčijim karakterom‘.

 Lokomotiva je zaslužila pobjedu, čestitam gostima. Održali su nam lekciju. Pokazali su karakter na terenu, igrali su kao što želim da moja momčad igra. Prihvaćam rezultat, jasno mi je da se svaka ne će dobiti, ali želim vidjeti karakter. Stil igre, karakter, sve što se vidi na terenu je moja odgovornost. Kao što je moja odgovornost kada momčad igra ovako bez karaktera. Međutim, nešto će se promijeniti – rekao je Tramezzani i zaključuje:

Gol Lokomotive za pobjedu:

Nisam ovdje za pripremu iduće sezonu, moram sada neke stvari promijeniti. Želim da igramo drukčiji nogomet, sa drukčijim karakterom, a takvi nismo bili protiv Lokomotive.

Lovre Kalinić uklopio se u sivilo momčadi.

– Nakon ovakve utakmice nema se što puno za reći. Bila je to naša loša predstava, ni traga, ni blizu onom susretu s Dinamom. Zbog čega ? Ne znam. Sigurno moramo preispitati svi sami sebe i naše karaktere. Bez želje, bez srca mislim da ne možeš očekivati ništa. Zato želim u idućem susretu vidjeti od svakog igrača da je maksimalno angažiran i da se stavi u službu ekipe.

– Gol? Lopta je kod pogotka bila odbijena od bloka, ali imaš nakon toga još 85 minuta za zabiti gol. Nažalost nismo iskoristili jedanaestarac, ali sveukupno gledajući moramo poraditi na momčadskom karakteru. To je najbitnije.

image

HRVATSKA 1. LIGA

 

D.J.


Podijeli