TRAGEDIJA: Odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u kameni most: mladić koji je divljao na motociklu bio je sportaš kojemu su predviđali sjajnu karijeru

Samo se čuo udarac i iduće što sam vidio bio je plamen. Nisam vidio sam udarac, ali vozač je odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u kameni most...

Foto Ranko Šuvar/Ilustracija/Facebook
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak navečer u Budančevici na đurđevačkom području izgubljen je još jedan mladi život…

Oko 19.50 sati u Ulici Stjepana Radića došlo je do izlijetanja motocikla zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnji vozač s područja Vrbovca.

Mladić koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće je, kako tvrde svjedoci, prije toga jurio velikom brzinom iz smjera Pitomače. Pretjecao je vozila na cesti ispred sebe i to vozeći samo na stražnjem kotaču. Specijalizirani hrvatski portal koji prati borilačke sportove Fightsite, piše kako se radi o MMA borcu Ivici Vranku, prenosi Jutarnji list.

Vranko je bio član Zagrebačkog ATT-a, sjajan hrvač i perspektivni MMA borac kojeg su ozljede gurnule izvan borilišta posljednjih godina.

– Samo se čuo udarac i iduće što sam vidio bio je plamen. Nisam vidio sam udarac, ali vozač je odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u kameni most – rekao je jedan od vozača koji se u tom trenutku našao u blizini.

I.V.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

4 KOMENTARI

  1. I tragedija je kaj se ti motoristi ne educiraju jer ih niti ima tko educirati. Ovo vreme je ubitačno za motoriste. Početak naglih toplih dana. Motori imaju letne gume. Za motore ne postoje zimske gume. Sada je zatoplilo, a asfal je hladan i ljetne gume su same po sebi tvrde i još se dodatno stvrdnjavaju.Nitko ih ne educira da mjere temperaturu asfalta itd. Samo si pogledajte podatke smrtnosti ne statistički pa bu te sve videli koliko ih pogiba i strada sada, a koliko leti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 7 =