Podijeli
 • 183
 •  
 •  
 •  
 •  
  183
  Shares

Otvoreno pismo menadžera MPT-a Denisa Pletikose u vezi pokušaja nezakonite diskriminacije prema Marku Perkoviću Thompsonu, od strane Primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine

“Poštovani g. Zlatko Komadina, pozivam Vas, primorsko-goranskog župana i aktualnog potpredsjednika SDP-a, da se kao javni obnašatelj vlasti izjasnite na što ste točno mislili kada ste za Novi list dana 16. travnja 2018. godine izjavili kako lokalna vlast koncert Marka Perkovića Thompsona može zabraniti.

Citiram: ‘Nisam pobornik ničega što koketira sa zabranjenom ikonografijom, koja je potpuno neprimjerena. Takav koncert ne bi se trebao održati na prostoru koji je multikulturalan, ovo nije prostor podjela’, rekao je Komadina. Dodaje da cijeni doprinos Marka Perkovića Thompsona u Domovinskom ratu, ali da mu to ne daje pravo da se koristi spomenutom ikonografijom.

Pitamo Vas da mi objasnite kojom se to ikonografijom g. Perković koristi, a da je zabranjena u Republici Hrvatskoj? Jesu li Zagreb, Zadar, Varaždin, Osijek i ostali gradovi i mjesta u kojima g. Perković redovno nastupa, manje multikulturalniji od Kostrene?

Vi govorite kako su neke Thompsonove pjesme dobre, a neke mu nisu dobre tj. kažete da su neprimjerene. Ovim putem od vas tražim da odgovorite koje su to neprimjerene pjesme kojih je g. Perković autor, koje su zakonito prijavljene u HDS ZAMP-u i na kraju koje Thompson izvodi na svojim nastupima?

Kako ste javno prozvali g. Perkovića, molim da ovo nama i javnosti objasnite, kako svi ne bi bili u zabludi i kako mi, suradnici Marka Perkovića Thompsona ne bi sumnjali u Vas da koristite svoju poziciju obnašatelja vlasti kako bi se bavili nezakonitim radnjama tj. da se bavite pokušajima nezakonite diskriminacije prema pojedinim građanima Republike Hrvatske, u ovom slučaju Marka Perkovića Thompsona”.

G.S.


Podijeli
 • 183
 •  
 •  
 •  
 •  
  183
  Shares

14 KOMENTARI

 1. Ne bi bilo iznenadjujuce da titov pionir izjavi i da je zemlja ravna ploca ako tako partija naredi, a sve u svrhu prolongiranja lagodnog zivota o korist crvenih i plavih komunista, i po zakonu koji zajedno pisaše. Zato u Hrvatskoj vlada bezakonje i takvi poput Komadine sirovine sramote Hrvatsku gdje god stignu. No u vrijeme izbora aktiviraju se svi crveni i plavi uhljebi, pa Hrvatska pamet napusti divnu zemlju dok se smrad sam u sebi ne uguši. Jer premalo je Hrvata i časnih muževa da mimo zakona stvore sebi dostojnu zemlju.

 2. Komadina komentra u skladu s ideologijom svog oca,bivšeg oficira JNA, a na toj platformi je i dobio izbore s obzirom na činjenicu što je veoma mnogo ljudi-jugoslavena u našem kraju koji žive u prošlosti, i isto dišu kao Komadina. Jasno, da su Hrvati s druge strane aktivni u zaštiti svog hrvatstva, a s obzirom na većinu, odavno ne bi bilo Sdp-a i Komadine na vlasti u PGŽ i Rijeci.

 3. Komadina ne zna da svaki dan gleda ili prođe pored simbola totalitarnog zločinačkog sistema komunizma i partizansko antifasitičke ,AGRESORSKE JNA petokrake u svom gradu a i u Županiji .Simbol zločinačke petokrake je civilizirani svijet i EU zabranio i osudio svugdje zasto jos taj AGRESORSKI -JNA zločinacki simbol stoji po HR gradovima to je pitanje i za umno specijalizirane psihijatre da prvo provjere psiho stanje HR politicara a zatim im objasne da drže simbol koji je napao njihov narod i državu HR 1991 g.i radio zločine kao i poslje svrsetka II.sv.rata u miru zločin činili pripadnici propale države yugoslavije partizani-tzv.antifasiti .A Marka Perkkvica se nizasto napada APSURD ili svjesno nedjelo zlih ljudi .Prije ovo drugi jer je očito .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here