Podijeli

Jedan mladić je teško povrijeđen u napadu koji se dogodio prije pola sata u tramvaju u centru Sarajeva.

Kako su iz Operativnog centra MUP-a KS potvrdili, incident se dogodio na tramvajskoj stanici kod Centralne banke.

Prema izjavama očevidaca, četvorica migranata pokušali su napasti mladića, koji se pokušao braniti, ali je u naguravanju uboden čakijom.

Očevici tvrde da je spriječena veća tragedija, kad su nesretnom mladiću u pomoć pritekla dvojica putnika iz tramvaja.

– U tramvaju je bio haos. Čula sam samo viku, potom i vrisku. Naši su momci branili nesretnog mladića. Migranti su onda samo lagano išetali iz tramavaja i uputili se prema BBI-u. Najprije je došla hitna, odvukla povrijeđenog mladića, a zatim i policija. Sve mi je kao u mori – govori naša sugovornica.

Na raskrsnici Titove i Dalmatinske ulice u Sarajevu u ovom momentu nalaze se policija, još jedno vozilo hitne pomoći upravo je otišlo.

Tramvajski saobraćaj je zaustavljen, uviđaj je u tijeku.

Kako javlja Avaz, policija će uskoro izuzeti i kamere sa zgrade Centralne banke, da pokuša identificirati napadače.

D.K.


Podijeli

15 KOMENTARI

  1. Zalosno ,a bas su um u Sarajevo dali fino utocisce ,sad samo da se razumijemo niko ih nije mrzio ni ovdje u njemackoj ,pa prave zlo nad zlima uzas ,kad mi kazemo i pistujemo sta su napravili bude odma mrzimo Muslime ,to nije istina oni nikog nerspektiraju ni katolike ni ove ni one a evo sad napadaju i muslimane ,jebe se njima ko je sta ,oni hoce Europu narode

  2. Sjetite se vi kada su u sarajevu uboli musliman decko u tramvaju niko ga nije branio a jedinac u majke a cako mu poginuo u ratu ima ono svese vraca sve se placa bolji su i hrvati i srbi nego ovi sto su stigli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − tri =