STRAVIČNO: FEMINISTIČKA ORGANIZACIJA ŽENSKA SOBA – CENTAR ZA SEKSUALNU RAVNOPRAVNOST, ČLANICA ŽENSKE MREŽE, JAVNO SE ZALAŽE ZA LEGALIZACIJU PEDOFILIJE!!

Hrvatski narode, probudi se dok te nisu tvoji duhovni neprijatelji potpuno omamili i odvukli u provaliju!!!...

Ilustracija
Podijeli

Prije nekoliko dana na Trgu bana Josipa Jelačića članice su Ženske mreže stale ispred stola GI „Istina o Istanbulskoj“ i zaklonile ga od pogleda prolaznika iskazujući tako svoj prosvjed protiv skupljanja potpisa za referendum o otkazivanju Istanbulske konvencije.

Također su zatražile od Vlade da provodi i implementira što prije tu konvenciju jer su unatoč njezinoj ratifikaciji već tri žene ubijene.

Da Istanbulska konvencija neće spriječiti ni smanjiti nasilje nad ženama, jasno je dokazano na primjerima onih zemalja koje su je već prije ratificirale i to se navodi kao jedan od argumenata za povlačenje ratifikacije Istanbulske konvencije u letku koji GI „Istina o Istanbulskoj“ dijeli ponavljajući u svakoj prilici da Istanbulska neće riješiti taj problem, nego će ga pojačati unošenjem rodne ideologije, koju promiču i članice Ženske mreže. A promiču još štošta drugo što će razoriti pojedince i narod u cjelini.

Tako jedna od njihovih članica, Ženska soba – centar za seksualna prava na svojim stranicama ima Deklaraciju o seksualnim pravima Svjetskog seksološkog kongresa u kojoj se traže seksualna prava za „sva ljudska bića“ (dakle i DJECU): Seksualna prava su univerzalna ljudska prava, zasnovana na slobodi, dostojanstvu i jednakosti svih ljudskih bića.

Iz toga seksolozi izvode, a ovakve udruge promoviraju, i ubacujući se u javni prostor, u pravosuđe, obrazovanje, zakonodavstvo, nastoje ostvariti u praksi čudna „ljudska prava“. Jedno od takvih „prava“ je u zapravo zahtjev za LEGALIZACIJOM PEDOFILIJE.

U Deklaraciji, naime, između ostalog zahtijevaju:  

Pravo na seksualnu jednakost. Odnosi se na slobodu od svih vrsta diskriminacije bez obzira na spol, rod, seksualnu orijentaciju, dob, rasu, društvenu klasu, vjeru, te fizičku ili emocionalnu različitost

Pravo na sveobuhvatno obrazovanje o seksualnosti. Obrazovanje o seksualnosti jest cjeloživotni proces, koji počinje od rođenja, i treba uključivati sve društvene institucije.

Izdvajamo djelatnosti Ženske sobe, koje pokazuju kojim su ciljevima posvećene ovakve organizacije:

  • Aktivan rad na zaštiti i promociji prava djece i mladih te prevenciji seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima;
  • Promocija i zaštita seksualnih prava u skladu s Deklaracijom o seksualnim pravima;
  • Aktivno zalaganje protiv diskriminacije na temelju spola, roda, rodnog izražavanja i/ili identiteta, seksualne orijentacije te interspolnih karakteristika;
  • Osnaživanje lezbijske, gej, biseksualne, transpolne, transrodne, interspolne i queer (LGBTIQ) populacije u zahtijevanju svojih osnovnih ljudskih prava;
  • Praćenje i utjecanje na usklađivanje zakonodavstva u skladu s međunarodnim konvencijama koje se odnose na seksualne i rodne manjine.

Kako može netko tko se javno zalaže za legalizaciju pedofilije, smanjiti nasilje nad ženama?

Kako je moguće prevenirati seksualno nasilje „nad i među djecom i mladima“ zalažući se istovremeno za „pravo na seksualnu jednakost s obzirom na dob“ i „pravo na sveobuhvatno obrazovanje o seksualnosti“  svih ljudskih bića od njihova rođenja te uključivanje u to „svih društvenih institucija“, a to znači organiziranu i legalnu izloženost djece pedofilima i pedofiliji?

Hrvatski narode, probudi se dok te nisu tvoji duhovni neprijatelji potpuno omamili i odvukli u provaliju!!!

Shvati da je ovo daleko opasniji demon od onoga s kojim si se borio 90-ih. Onaj je htio oteti tvoju zemlju, ovaj želi oteti tvoju djecu, njihova tijela i njihove duše!

Uredništvo Braniteljskog portala

 


Podijeli

Comments are closed.