Podijeli

Prije nekoliko dana na Trgu bana Josipa Jelačića članice su Ženske mreže stale ispred stola GI „Istina o Istanbulskoj“ i zaklonile ga od pogleda prolaznika iskazujući tako svoj prosvjed protiv skupljanja potpisa za referendum o otkazivanju Istanbulske konvencije.

Također su zatražile od Vlade da provodi i implementira što prije tu konvenciju jer su unatoč njezinoj ratifikaciji već tri žene ubijene.

Da Istanbulska konvencija neće spriječiti ni smanjiti nasilje nad ženama, jasno je dokazano na primjerima onih zemalja koje su je već prije ratificirale i to se navodi kao jedan od argumenata za povlačenje ratifikacije Istanbulske konvencije u letku koji GI „Istina o Istanbulskoj“ dijeli ponavljajući u svakoj prilici da Istanbulska neće riješiti taj problem, nego će ga pojačati unošenjem rodne ideologije, koju promiču i članice Ženske mreže. A promiču još štošta drugo što će razoriti pojedince i narod u cjelini.

Tako jedna od njihovih članica, Ženska soba – centar za seksualna prava na svojim stranicama ima Deklaraciju o seksualnim pravima Svjetskog seksološkog kongresa u kojoj se traže seksualna prava za „sva ljudska bića“ (dakle i DJECU): Seksualna prava su univerzalna ljudska prava, zasnovana na slobodi, dostojanstvu i jednakosti svih ljudskih bića.

Iz toga seksolozi izvode, a ovakve udruge promoviraju, i ubacujući se u javni prostor, u pravosuđe, obrazovanje, zakonodavstvo, nastoje ostvariti u praksi čudna „ljudska prava“. Jedno od takvih „prava“ je u zapravo zahtjev za LEGALIZACIJOM PEDOFILIJE.

U Deklaraciji, naime, između ostalog zahtijevaju:  

Pravo na seksualnu jednakost. Odnosi se na slobodu od svih vrsta diskriminacije bez obzira na spol, rod, seksualnu orijentaciju, dob, rasu, društvenu klasu, vjeru, te fizičku ili emocionalnu različitost

Pravo na sveobuhvatno obrazovanje o seksualnosti. Obrazovanje o seksualnosti jest cjeloživotni proces, koji počinje od rođenja, i treba uključivati sve društvene institucije.

Izdvajamo djelatnosti Ženske sobe, koje pokazuju kojim su ciljevima posvećene ovakve organizacije:

 • Aktivan rad na zaštiti i promociji prava djece i mladih te prevenciji seksualnog nasilja nad i među djecom i mladima;
 • Promocija i zaštita seksualnih prava u skladu s Deklaracijom o seksualnim pravima;
 • Aktivno zalaganje protiv diskriminacije na temelju spola, roda, rodnog izražavanja i/ili identiteta, seksualne orijentacije te interspolnih karakteristika;
 • Osnaživanje lezbijske, gej, biseksualne, transpolne, transrodne, interspolne i queer (LGBTIQ) populacije u zahtijevanju svojih osnovnih ljudskih prava;
 • Praćenje i utjecanje na usklađivanje zakonodavstva u skladu s međunarodnim konvencijama koje se odnose na seksualne i rodne manjine.

Kako može netko tko se javno zalaže za legalizaciju pedofilije, smanjiti nasilje nad ženama?

Kako je moguće prevenirati seksualno nasilje „nad i među djecom i mladima“ zalažući se istovremeno za „pravo na seksualnu jednakost s obzirom na dob“ i „pravo na sveobuhvatno obrazovanje o seksualnosti“  svih ljudskih bića od njihova rođenja te uključivanje u to „svih društvenih institucija“, a to znači organiziranu i legalnu izloženost djece pedofilima i pedofiliji?

Hrvatski narode, probudi se dok te nisu tvoji duhovni neprijatelji potpuno omamili i odvukli u provaliju!!!

Shvati da je ovo daleko opasniji demon od onoga s kojim si se borio 90-ih. Onaj je htio oteti tvoju zemlju, ovaj želi oteti tvoju djecu, njihova tijela i njihove duše!

Uredništvo Braniteljskog portala

 


Podijeli

22 KOMENTARI

 1. Miže li netko objasniti što to točno znači pojam “seksualna prava”? Mislim konkretno, a ne neodređene frazetine u tzv. “Deklaraciji o seksualnim pravima” koju je donio nekakav opskurni “Svjetski seksološki kongres”, što god to bilo. Jošje interesantniji i misteriozniji pojam seksualne jednakosti. Volio bih pitati ove maškare da mi to malo objasne. Slobodnog vremena za to očigledno imaju dovoljno.

  A bilo bi zanimljivo čuti i koja su to osnovna ljudska prava uskraćena pripadnicima tzv. “LGBTIQ zajednice” (navodnici su zato jer oni upće ne tvore nikakvu zajednicu).

 2. Ja inače ne volim komentirati javne objave, no ovdje sam morala. Ovaj me je članak toliko nasmijao, te sam istinski htjela zahvaliti autorima/autoricama na tome! Ovo je tako dobro, razina paranoje i straha od desetak žena koje vam čak ništa ni ne rade, je tolika da ste ih morali nazvati pedofilima, samo da bi dobili na snazi i potpori u čitateljstvu.. ovo je neprocjenjivo!!! LOL

 3. To da se zalazu za pedifiliju UOPCE NIJE ISTINA!!! Zalazu se za sexuaknu slobodu svih ljudskih bica bez obzira na spol, rod itd., doklegod to podrazumijeva OBOSTRANO UZIVANJE u sexualnom cinu! Djeca ne mogu uzivati u tom cinu jer trpe uzasnu bol, dakle, pedofili muce briznu djecu, to je silovanje i svaki takav monstrum zasluzuje najgoru kaznu! Problem je dobna granica djece jer, budimo iskreni, neke su djevojcice vec s 12 godina potpuno tjelesno razvijene, neke i ranije dobivaju mjesecnicu, a da ne govorimo o onima od 15 koje uz malo sminke izgledaju punoljetne, a nevine nisu odavno! Dakle, onaj tko s njima stupi u sexualni odnos nije pedofil! Naravno da ga treba optuziti ako je to bio nasilan sex, TO JE SILOVANJE starije maloljetnice a ne neduznog djeteta!

  • vištice nek sad kažu daje Inkviziija bila pogreška ovo sve triba sa mačkom u vriču i bacit sa tornja posli naložit na lomači i u klade polit sv vodicom i stavit križ da gledaju svaka če propivat

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 3 =