Stravična nesreća: U sudaru punog autobusa i kamiona kod Gornjeg Jelenja 14 teže ozlijeđenih, vozače škarama izvlačili vatrogasci

'Vozači su bili priklješteni i teže ozlijeđeni. Vatrogasci su ih izvlačili škarama iz vozila, a sve je trajalo više od sat vremena', rekao nam je Dario Gaus, zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Rijeke...

Nesreća
Podijeli

U izravnom sudaru autobusa i kamiona na raskrižju stare ceste kroz Gorski kotar na Gornjem Jelenju i ceste prema Crnom Lugu teže je ozlijeđeno 14 osoba, među kojima su dvojica vozača životno ugroženi.

Uz vozače autobusa i kamiona ozlijeđeni su putnici iz autobusa, doznaje se od primorsko-goranske policije.

Ozlijeđene u riječki Klinički bolnički centar prevoze timovi hitne medicinske pomoći iz Rijeke, Delnica i Vrbovskog koji su zajedno s vatrogascima stigli na mjesto nesreće ubrzo nakon sudara.

Četiri vatrogasna kola iz Rijeke i Delnica su došla na intervenciju.

‘Vozači su bili priklješteni i teže ozlijeđeni. Vatrogasci su ih izvlačili škarama iz vozila, a sve je trajalo više od sat vremena’, rekao nam je Dario Gaus, zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Rijeke.

Nesreća se dogodila na cesti prekrivenoj snijegom oko 10.45 sati. Doznaje se da je autobus Autotransa prevozio putnike na liniji Poreč-Zagreb i bio je pun.

Promet ovom cestom je u prekidu te između Rijeke i Zagreba mogu prometovati samo osobna vozila autocestom.

I.V.


Podijeli