Stravična nesreća na Krku: Vozač prešao u suprotnu traku, automobil planuo odmah nakon sudara, izgorjele dvije osobe

Prilikom sudara Stilo se odmah zapalio i u njemu su smrtno stradali vozač i suvozač, dok su u Volkswagenu tri osobe teško ozlijeđene. Pomoć im je pružena u riječkom KBC-u...

Podijeli

Na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj došlo je do prometne nesreće. Poginule su dvije osobe, a tri su osobe teško ozlijeđene. Još uvijek se ne zna identitet poginulih.–

Oko 23 sata na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka, donosi dnevnik.hr-VIDEO.

Dosad je utvrđeno da je prometnu nesreću izazvao vozač Fiat Stila riječkih registarskih oznaka koji je iz još neutvrđenih okolnosti u jednom trenutku prešao u suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s automobilom marke VW Scirocco kojim je upravljao 22-godišnjak.

Prilikom sudara Stilo se odmah zapalio i u njemu su smrtno stradali vozač i suvozač, dok su u Volkswagenu tri osobe teško ozlijeđene. Pomoć im je pružena u riječkom KBC-u.

Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika, od 23.10 do 4 sata, promet je na tom dijelu dionice bio obustavljen za sva vozila i preusmjeren na zaobilazne pravce. Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve okolnosti ove teške nesreće, objavila je policija.

D.K.


Podijeli