Podijeli

Poginuli su igrač malonogometnog kluba Futsal Dinamo Oskar Kadrnka i trener Matija Capar…

Capar je upravljao osobnim automobilom marke Renault Clio daruvarskih registarskih oznaka, a vozio je desnim prometnim trakom južnog kolnika autoceste A1, dionicom prometnog čvora Zdenčina – prometni čvor Lučko, u smjeru sjeveroistoka. Kada je došao do 17. km + 650 m, nije se kretao sredinom obilježenog prometnog traka već je desnim kotačima zahvatio mekani teren s južne strane kolnika te je naletio na metalnu zaštitnu odbojnu ogradu, a potom na betonski stup nadvožnjaka, stoji u policijskom priopćenju.

Na autocesti A1 iz smjera Jastrebarskog prema Zagrebu oko 1.30 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, kažu iz policije. Riječ je o igraču malonogometnog kluba Futsal Dinamo Oskaru Kadrnki i treneru Matiji Caparu, koji su se vraćali s turnira u Šibeniku.

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Matija Capar (33) bio je bivši proslavljeni reprezentativac koji je karijeru započeo u Promet Orkanu s kojim je osvojio prvenstvo i kup. Naslove je osvajao i s Nacionalom te Alumnusom, a u Futsal Dinamu bio je od 2015. U Futsal Dinamu bio je i trener kadetske momčadi. Oskar Kadrnka bio je član kadetske momčadi Futsal Dinama.

– Ne mogu virovati, a još sinoć oko 22 sata bili smo zajedno u Šibeniku u dvorani na Meterizama, iskrena sućut obitelji poginulih – kaže drugi korisnik.

– Strašna tragedija i gubitak i velika bol. Neka Bog da snage njihovim obiteljima, a njima miran počinak – piše u jednom od komentara ispod objave Futsal Dinama o nesreći.

A.K.

 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

deset − 5 =